Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Hамаления с членска карта HostelClubs

Членската Карта на HostelsClub.com може да бъде закупена в момента на резервацията на цена от 10 € и ви позволява незабавно да спестите: дава ви достъп до ексклузивни отстъпки до 30% в хиляди хотели, хостели, B & B и икономично настаняване по целия свят. Също така ако притежавате Членската Карта вие не заплащате резервационни такси и може да се възползвате от намаление с нашите международни партньори (барове, ресторанти, магазини, екскурзии и др.) и ще имате възможност да се насладите на промоциите, намаленията и специални оферти само за вас. Членската Карта е ваша завинаги и тя няма срок на годност, не изтича никога ... Членската Карта е една малка инвестиция, която ще ви спести пари за всички предстоящи ваши пътувания! По-долу ще намерите списък на нашите партньори по целия свят със специални оферти изключително за притежателите на Членската Карта на HostelsClub.com. Проверете с кои партньори които приемат Членската Карта си сътрудничим в дестинацията, която сте решили да посетите, за да може да възползвате от отстъпките и намаленията. Ще откриете как да спестите повече благодарение на HostelsClub.com!

 

> Купете вашата Членска Карта сега!

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!