Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

НАШАТА ПОЛИТИКА ПО БЕЗОПАСНОСТТА

Резервирай безопасно с твоята кредитна карта

Hostelclub.com и неговите партньорски сайтове осигуряват онлайн резервации на десетки хиляди удовлетворени клиенти от няколко години.След като номера и информацията на вашата кредитна карта се изпратят по криптирана връзка до нашия сървър (виж по-долу),вие можете безопасно да регитрирате вашите данни и да направите покупка без притеснения.

 

HTTPS защитен сървър

Hostelsclub.com и свързаните с него домейни са защитени със сигурен SSL 128-bit криптиран протокол, подписан от Thawte, свтовен доставчик на сертификати, за да имате защита. Цялата информация която ни доставяте(както лична, така и номер и дата на валидност на кредитната карта) е криптирана с SSL протокол преди да бъде предадена по Интернет, и е виртуално невъзможно да бъде декриптирана. Символа заключен катинар на вашия браузър ще сигнализира, че вие сте влязли във защитена връзка с нашия сървър и че цялата информация, която изпращате е защитена. Можете да кликнете на логота на Thawte за да проверите акредитивите на нашия сертификат.

Hostels
Tours

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!