Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Промоции

Спечели престой във Венеция!

КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ БЕЗПЛАТЕН ПРЕСТОЙ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ!?

Направи следващата си резервация с Hostelsclub и ще имаш възможност да отседнеш БЕЗПЛАТНО в един от най-очарователните градове в Италия: ВЕНЕЦИЯ!

Безплатни Нощувки във Венеция

Резервирайте най-малко 5 нощувки в която и да е дестинация, и ще получите ваучер за безплатно настаняване за двама души в един от нашите хотели във Венеция!*

*Когато направите резервация за пет или повече нощувки, ще ви бъде изпратен имейл с подробни инструкции за това как да получите безплатни нощувки. Някои дати не са на разположение за тази оферта, за това се свържете с нас веднага след като получите автоматичен имейл, за да разберете свободните дати. Ваучерите за безплатните нощувки са валидни една година, през делничните дни от неделя - четвъртък. Ваучерите могат да бъдат използвани за максимален срок от четири последващи нощувки и за повече от четири нощувки в месеца. Ваучерът не се заменя с парични или други алтернативни награди на разположение

Безплатен Уикенд във Венеция

Спечелете Безплатен Уикенд във Венеция, като наш лоялен клиент! Направете най-малко пет резервации чрез Hostelsclub в която и да е дестинация, като използвате един и същ профил, и ще бъдете възнаградени с Безплатен Уикенд за двама в един от нашите хотели във Венеция. **

**Когато направите пет резервации за най-малко от по две нощувки всяка резервация, ще получите автоматичен имейл по електронната поща с подробности как да получите своите безплатни нощувки във Венеция. Някои дати не са на разположение за тази оферта, свържете се с нас веднага след като получите автоматичен имейл, за да разберете свободните дати. Ваучерът ще бъде валиден за една година и не може да се използва за онлайн резервации. Ваучерите могат да бъдат използвани за не повече от четири последващи нощувки и за не повече от четири нощувки / месец. В замяна не се прилага парична или друга алтернатива на разположение за наградите.

ВАЖНО! За да получите безплатен уикенд трябва да използвате един и същ профил за всяка от резервациите, който правите. Създайте безплатен акаунт тук или влезте във вашия профил.

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!