Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

Партньори във Sukhothai

Членската Карта на HostelsClub.com може да бъде закупена в момента на резервацията на цена от 10 € и ви позволява незабавно да спестите: дава ви достъп до ексклузивни отстъпки до 30% в хиляди хотели, хостели, B & B и икономично настаняване по целия свят. Също така ако притежавате Членската Карта вие не заплащате резервационни такси и може да се възползвате от намаление с нашите международни партньори (барове, ресторанти, магазини, екскурзии и др.) и ще имате възможност да се насладите на промоциите, намаленията и специални оферти само за вас. Членската Карта е ваша завинаги и тя няма срок на годност, не изтича никога ... Членската Карта е една малка инвестиция, която ще ви спести пари за всички предстоящи ваши пътувания! По-долу ще намерите списък на нашите партньори по целия свят със специални оферти изключително за притежателите на Членската Карта на HostelsClub.com. Проверете с кои партньори които приемат Членската Карта си сътрудничим в дестинацията, която сте решили да посетите, за да може да възползвате от отстъпките и намаленията. Ще откриете как да спестите повече благодарение на HostelsClub.com!

Партньори във Sukhothai

The Rise Resort Sukhothai Historical Park
Категория: хотел/хостел
Адрес: 321/5 Moo3, Tumbon Mueangkao, Amphur Mueang
Отстъпки: 10%
Описание: The Rise Resort Sukhothai Historical Park is located in the heart of Sukhothai Historical Park, which will allow you to experience the charming life of Sukhothai. (Прочети повече)
Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!