Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Търсене на Хостели, икономични Хотели, B&B и други

Над 30.000 структури на достъпни цени по цял свят

Онлайн резервации, бързи и лесни само с 10% депозит

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

my club

За да влезнете въведете моля имейлът с който сте се регистрирали и паролата, която ви е била предоставена в момента на резервацията. По този начин ще влезете в списъка с Вашите резервации, ще можете да прегледате детайли, да ги анулирате, да напишете ваша оценка за Хостели в който сте отсядали.

> Регистрирайте се сега

> Вход

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Присъединете се към нашата резервационна мрежа

Собственици на хотели и хостели: Увеличете бързо и лесно размера на вашата заетост

Мрежата на HostelsClub.com осигурява на туристите възможност да търсят и правят резервации в хиляди хотели и хостели на нашите партньори по целия свят. Нашата онлайн резервационна услуга се посещава от около 750,000 посетители от всички краища на света ежемесечно , като ви свързва с милиони потенциални гости всяка година!

Ако притежавате или сте ръководител на хотел, хостел,къща за гости или друг вид заведение за краткосрочно настаняване под наем, всичко,което трябва да направите за да се присъедините към HostelsClub.com и да започнете получаването на резервации посредством нашата мрежа е попълването на обикновена форма.. Това е всичко! Само проследете линка в долната част на страницата и вие може да увеличите вашата заетост почти веднага! Ние не удържаме никакви първоначални суми а само получаваме 10% комисионна на резервация, така че ако не получите заявки за резервация вие не плащате нищо. След като веднъж сте се регистрирали, ще ви бъде даден достъп до вашата зона за онлайн управление. Това е мястото,където можете да регистрирате информация за вашето заведение,да качите снимки,да уточните съоръженията,които предлагате и уточните стаите/леглата които са имате на разположение и съответно техните цени.

Когато завършите този процес,вашето заведение ще бъде показано не само на нашия сайт,но също така на около 200 сайта на присъединените към нас партньорски сайтове. Нашата програма за присъединяване увеличава вашата видимост , което значи,че ще започнете получаването на резервации от нови клиенти по целия свят и ще осигури пълната заетост на вашия хотел/хостел за по-голяма част от годината. Всичко,което трябва да направите е да проверявате редовно вашия имейл и да чакате пристигането на вашия нов клиент ,оставете ни да доведем госта при вас!!

> НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ

> ТУРОПЕРАТОРИ: КЛИКНЕТЕ ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ

За нас

Интерфейс Hostelsclub с вашия PMS !
Свържете Hostelsclub PMS и улеснете вашата работа многократно!

Програма Erasmus
Erasmus намаления за студенти

HostelsClub.com програма за присъединяване

За HostelsClub.com