Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

За HostelsClub.com

HostelsClub.com е млада, пламенна и динамична компания посветена в осигуряването на единен център за настаняване на туристи търсещи икономични квартири. Нашия онлайн портал осигурява на туристите от всички части на света онлайн средство за търсене и резервация на маршрути по целия свят . Това значи,че независимо дали пътувате за или от Европа,Северна Америка,Южна Америка,Азия,Океания или Африка ние ще намерим това,което търсите. HostelsClub.com предлага широка гама възможности за настаняване, подходяща за бюджета и нуждите на всеки турист.

Присъединете се към нашата резервационна мрежа

Мрежата на HostelsClub.com осигурява на туристите възможност да търсят и правят резервации в хиляди хотели и хостели на нашите партньори по целия свят. Нашата онлайн резервационна услуга се посещава от около 750,000 посетители от всички краища на света ежемесечно , като ви свързва с милиони потенциални гости всяка година!

HostelsClub.com програма за присъединяване

HostelsClub.com има много успешна програма за присъединяване, която ви предоставя натрупване на доход, като предлагате на нашите клиенти съдействие при техните изисквания по настаняването. Посетителите на вашия уебсайт могат да резервират тогава хостели,хотели и къмпинги по целия свят чрез вашия уебсайт. Това,което трябва да направите за да се присъедините е или да поставите резервационната програма на HostelsClub.com (променена с вашето лого и интегрирана с вашия уебсайт) или линк към HostelsClub.com на вашата страница. Когато някой използва нашия линк или резервационна програма за да направи резервация на вашата страница,вие сте възнаграден с комисионна! По този начин линка до нашия портал не само помага на потребителите,но и ви доставя допълнителен източник на доход без допълнително усилие!

Програма Erasmus

Вие сте студент и искате да научите нови езици, да опознаете нови култури, да намерите място за спане? Но за съжалениe сте с ограничен бюджет! В този случай най-подходящото място за вас е да намерите икономичен Хостел. Тук Hostelsclub ви подава ръка като ви дава възможност да се насладите на опитът ви в Еразмус , като отседнете в един от нашите Hostelsclub Еразмус хостели и получите специална оферта за вас и вашите приятели! Предлагаме ви богат избор Еразмус Хостели в цяла Европа, където ще получите изгодни отстъпки: http://www.hostelsclub.com/article-bg-2233.html Единственото нещо, което трябва да направите е да резервирате в един от нашите хотели.Възползвайте се от намаленията , които ви предлага Hostelsclub. И само сега имате уникалният шанс да получите БЕЗПЛАТНА ЧЛЕНСКА КАРТА, която по принцип се заплаща на цена от 10 евро. Hostelsclub ви дава ГРАТИС членска карта. Просто кликнете тук http://www.hostelsclub.com/fre​e/freemcbulgaria и попълнете формата, за да можем да ви изпратим картата. С Членска карта (Membership Card) вие получавате мигновени отстъпка за резервации в хотели и специални отстъпки в ресторанти, музеи, клубове, и др. С една дума, членската карта е подходяща за всички и предлага отстъпки по целият свят. Проверете нашият списък с партньори от целият свят и открийте колко е удобно и забавно да се присъедините към нашият клуб: http://www.hostelsclub.com/ven​ues-en.html

Интерфейс Hostelsclub с вашия PMS !

HostelsClub.com ви позволява лесно да актуализирате наличността и цените на Вашия имот: всичко това може да се направи чрез Бек офис който работи онлайн от всеки браузър и не изисква специални усилия.:

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!