Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language

Otkrij sve pogodnosti koje nudi HostelsClub.com Membership Card

Zašto i ti ne bi postao/la vlasnik HostelsClub.com Membership Card pri sljedećoj rezervaciji? Ona košta samo 10€ i daje ti mogućnost trenutno uštedjeti do 30% pri sljedećem rezerviranju obzirom da uz nju imaš pristup ekskluzivnim popustima u tisućama hostela, B&B i jeftinim hotelima diljem svijeta. Uz nju također nećeš više plaćati naknadu za korištenje usluge/booking fee a prihvaćaju ju i mnogi naši internacionalni partneri (barovi, restorani, dućani, tour, i mnogi drugi) koji ti nude ekskluzivne popuste i promocije. Naša Membership card nema rok trajanja i mala je investicija koja potom donosi mnogo uštede pri planiranju budućih putovanja! Niže možeš pregledati listu naših partnera diljem svijeta koji nude posebne ponude i ekskluzivne popuste onima koji posjeduju HostelsClub.com Membership Card. Pogledaj tko prihvaća Membership Card u sljedećoj destinaciji koju želiš posjetiti i u samo nekoliko klikova otkrij kako možeš još i više uštedjeti uz HostelsClub.com!

 

> Kupi odmah svoju Membership Card!

Hostels
Tours

JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!