Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Търсене на Хостели, икономични Хотели, B&B и други

Над 30.000 структури на достъпни цени по цял свят

Онлайн резервации, бързи и лесни само с 10% депозит

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

my club

За да влезнете въведете моля имейлът с който сте се регистрирали и паролата, която ви е била предоставена в момента на резервацията. По този начин ще влезете в списъка с Вашите резервации, ще можете да прегледате детайли, да ги анулирате, да напишете ваша оценка за Хостели в който сте отсядали.

> Регистрирайте се сега

> Вход

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Програма Erasmus

Erasmus намаления за студенти

Вие сте студент и искате да научите нови езици, да опознаете нови култури, да намерите място за спане? Но за съжалениe сте с ограничен бюджет! В този случай най-подходящото място за вас е да намерите икономичен Хостел. Тук Hostelsclub ви подава ръка като ви дава възможност да се насладите на опитът ви в Еразмус , като отседнете в един от нашите Hostelsclub Еразмус хостели и получите специална оферта за вас и вашите приятели! Предлагаме ви богат избор Еразмус Хостели в цяла Европа, където ще получите изгодни отстъпки: http://www.hostelsclub.com/article-bg-2233.html Единственото нещо, което трябва да направите е да резервирате в един от нашите хотели.Възползвайте се от намаленията , които ви предлага Hostelsclub. И само сега имате уникалният шанс да получите БЕЗПЛАТНА ЧЛЕНСКА КАРТА, която по принцип се заплаща на цена от 10 евро. Hostelsclub ви дава ГРАТИС членска карта. Просто кликнете тук http://www.hostelsclub.com/fre​e/freemcbulgaria и попълнете формата, за да можем да ви изпратим картата. С Членска карта (Membership Card) вие получавате мигновени отстъпка за резервации в хотели и специални отстъпки в ресторанти, музеи, клубове, и др. С една дума, членската карта е подходяща за всички и предлага отстъпки по целият свят. Проверете нашият списък с партньори от целият свят и открийте колко е удобно и забавно да се присъедините към нашият клуб: http://www.hostelsclub.com/ven​ues-en.html

> НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ

> ТУРОПЕРАТОРИ: КЛИКНЕТЕ ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ

За нас

Интерфейс Hostelsclub с вашия PMS !
Свържете Hostelsclub PMS и улеснете вашата работа многократно!

HostelsClub.com програма за присъединяване

Присъединете се към нашата резервационна мрежа
Собственици на хотели и хостели: Увеличете бързо и лесно размера на вашата заетост

За HostelsClub.com