Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language

INFORMACIJE O HOSTELSCLUBU

Osigurajte se da gosti znaju koliko je vaš hostel kvalitetan, koristite rating seal

Osigurajte se da gosti znaju koliko je vaš hostel kvalitetan!! HostelsClub vam sad nudi BESPLATAN rating seal koji možete postaviti na vaš website. Sve što trebate napraviti jest copy/paste jednostavnog HTML koda i postaviti ga na vaš website. Na taj ćete način svojim gostima prikazati rejtinge/ocjene koje su o vašem objektu ostavili vaši dosadašnji gosti. Klikom na sam rating seal, potencijalnim će gositma biti prikazan rejtinzi dobijeni uz Hostelsclub.

ReservationArea Booking engine za vaš website

Ovom kratkom prezentacijom pokazat će vam kako vama i vašim zaposlenicima učiniti život jednostavnijim! HostelsClub.com Web Booking Engine pomaže vam u smanjivanju vremena koje uobičajno potrošite na odgovaranje na zahtjeve za rezervacije i dovodi vas korak bliže klijentima koji trenutno žele rezervirati svoj smještaj!

Kontakt podaci

Ukoliko imate kakvih pitanja, molimo vas da mailom kontaktirate HostelsClub.com team;

HostelsClub.com Affiliate Program

Vlasnici ste web stranice posvećene putovanjima? U tom slučaju pretvorite svoje posjetitelje u novčanu dobit započinjući partnerstvo sa HostelsClub uz naš affiliate program! Postavite banner ili jednostavno link na vaš website – to je dovoljno da počnete zarađivati provizije svaki put kada netko rezervira smještaj na vašoj web stranici.

O HostelsClub.com

HostelsClub.com je mlad i dinamičan website koja pruža putnicima s ograničenim budžetom one-stop-shop destinaciju koja će zadovoljiti njihove potrebe pri traženju smještaja. Naš online portal pruža putnicima diljem svijeta online mogućnost pretraživanja i rezerviranja smještaja u destinacijama diljem svijeta. To znači da bilo da putujete prema ili iz Europe, Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Azije, Oceanije ili Afrike, kod nas možete pronaći ono što tražite. HostelsClub.com nudi široku lepezu izbora smještaja koji je prikladan putnicima raznih tipova budžeta i potreba.

Pridružite se našoj online booking mreži

HostelsClub.com mreža putnicima pruža mogućnost da pretražuju i naprave rezervaciju u tisućama partner hostela ili hotela diljem svijeta. Preko 1,000,000 posjetitelja diljem svijeta dolaze na naš online booking servis svakog mjeseca, spajajući vas svake godine milijunima potencijalnih gostiju!

Povežite HostelsClub i vaš PMS!

HostelsClub.com vam nudi mogućnost da lako ažurirate dostupnost za rezerviranje i cijene vaše strukture uz pomoć Channel Manager ili PMS programa.

Pridruži se HostelsClub Membership Card ponudi

HostelsClub.com Membership Card je loyalty card tip kartice koja našim klijentima daje mnoštvo pogodnosti: počevši od neplaćanja booking fee (naknade za korištenje usluge), no prvenstveno im daje na raspolaganje eksluzivne popuste na rezerviran smještaj i posebne ponude koje im daju mnogi naši partneri diljem svijeta (barovi, restorani, dućani, itd.).:

Hostels
Tours

JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!