Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language

Specijalne ponude

Osvoji boravak u Veneciji!

KAKO OSVOJITI BESPLATAN BORAVAK U VENECIJI

Rezervirajte svoj smještaj uz HostelsClub i boravite besplatno u jednom od najljepših talijanski gradova: Veneciji!

Besplatno noćenje u Veneciji

Rezervirajte najmanje 5 noćenja u komadu u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćete vaučer za besplatno noćenje za dvije osobe u jednom od naših hotela u Veneciji!*

*Kada napravite rezervaciju od 5 ili više noćenja, biti će vam poslan mail sa informacijama kako ostvariti besplatno noćenje. Neki datumi možda neće biti dostupni, stoga nas kontaktirajte nakon što primite automatski mail kako bi saznali datume kada je moguće ostvariti besplatno noćenje. Vaučeri vrijede godinu dana, u danima od nedjelje do četvrtka, i ne mogu se koristiti za druge online rezervacije. Vaučeri se mogu koristiti za maksimalno 4 noćenja u komadu i maksimalno 4 noćenja/po mjesecu. Novac ili druge alternative nisu dostupne umjesto osvojenog noćenja.

Besplatan vikend u Veneciji

Osvojite besplatan vikend u Veneciji, kao naš vjeran klijent! Napravite bar 5 rezervacija po 2 noćenja uz HostelsClub u bilo kojoj destinaciji, koristeći isti account, i biti ćete nagrađeni sa besplatnim vikendom za dvoje u jednom od naših hotela u Veneciji**

**Kada napravite 5 rezervacija od najmanje 2 noćenja svaka, na vaš accout stići će automatski mail sa detaljima kako ostvariti vaš besplatan boravak u Veneciji. Neki datumi možda neće biti dostupni, stoga nas kontaktirajte nakon što primite automatski mail kako bi saznali datume kada je moguće ostvariti besplatno noćenje. Vaučeri vrijede godinu dana, i ne mogu se koristiti za druge online rezervacije. Vaučeri se mogu koristiti za maksimalno 4 noćenja u komadu i maksimalno 4 noćenja/po mjesecu. Novac ili druge alternative nisu dostupne umjesto osvojenog vikenda.

Kako bi osvojili besplatan vikend morate koristiti isti account za svaku rezervaciju. Kreirajte si besplatan account ovdje ili napravite log inna vaš account.

Hostels
Tours

JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!