Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Potraži jeftin smještaj, hostele, hotele, B&B i ostalo

Više od 30.000 struktura s jeftinim cijenama diljem svijeta

Brzo i lako rezerviranje uz plaćanje samo 10% depozita

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

my club

Dobrodošli u My Club! Ovdje možete upravljati vašim accountom i vašim rezervacijama. Također možete s putnicima poput vas podijeliti vaše fotografije s putovanja, mišljenja, ideje i recenzije putovanja! Vaše sljedeće putovanje započinje ovdje!

> Registrirajte se sad

> Login

INFORMACIJE O HOSTELSCLUBU

Pridružite se našoj online booking mreži

Vlasnici hostela i hotela: Povećajte svoj postotak popunjenosti brzo i jednostavno, uz proviziju od samo 10%!

HostelsClub.com mreža putnicima pruža mogućnost da pretražuju i naprave rezervaciju u tisućama partner hostela ili hotela diljem svijeta. Preko 1,000,000 posjetitelja diljem svijeta dolaze na naš online booking servis svakog mjeseca, spajajući vas svake godine milijunima potencijalnih gostiju!

Ukoliko posjedujete ili upravljate hotelom, hostelom, pansionom ili nekom drugom vrstom ugostiteljskog objekta za kratkoročan smještaj, sve što trebate napraviti kako bi se pridružili HostelsClub.com stranici i počeli primati rezervacije preko naše mreže jest popuniti jednostavan obrazac. I to je to! NE naplaćujemo nikakvu naknadu za prezentianje na našoj stranici! Pridružite nam se a za rezervacije napravljene uz naš website naplaćujemo na kreditnu karticu manju proviziju od 10% po rezervaciji. Ukoliko ne primite rezervacije, ne plaćate nam ništa.

Kada se prijavite, dobit ćete pristup vašem sigurnom online administrativnom djelu naše web stranice. To je mjesto gdje možete unijeti informacije o vašem objektu, postaviti fotografije, precizirati usluge/sadržaje koje nudite, prikazati koje je sobe/krevete moguće rezervirati u vašem objektu, kao i njihove cijene, te označavati kada ih jest ili nije moguće rezervirati.

Kada nam se pridružite, biti ćete u mogućnosti ostvariti i dodatne pogodnosti poput besplatne usluge postavljanja booking engine opcije za vaš website ; što vam daje mogućnost da maksimalizirate mogućnost za dobijanje dodatnih rezervacija i uz vaš website.

Kada završite taj proces priključivanja na naš website vaš objekt neće biti samo prikazan na našoj stranici već također i na preko 200 affiliate partnerskih web stranica. Naš affiliate program maksimalizira vašu prezentaciju, a to znači da se povećavanju mogućnosti za dobijanje rezervacija klijenata diljem svijeta i tijekom cijele godine. Sve što trebate napraviti jest redovno pregledavati vaš e-mail account a mi ćemo se pobrinuti da goste dovedemo vama!!

Slobodno nam se javite mailom kako bi dobili više informacija ili jednostavno kliknite na 'Uključite Vaš Hostel' opciju pri dnu stranice i započnite raditi s nama!

> KLIKNITE OVDJE DA BISTE UPISALI SVOJ HOTEL

> TOUR OPERATORI: KLIKNITE OVDJE KAKO BISTE NAM SE PRIDRUŽILI

O nama

Pridruži se HostelsClub Membership Card ponudi
Ponudi popust i povećaj mogućnost dobijanja rezervacija

Povežite HostelsClub i vaš PMS!
Povežite HostelsClub i vaš PMS i pojednostavite si upravljanje vašom strukturom!

O HostelsClub.com

HostelsClub.com Affiliate Program
Zarađujte uz HostelsClub.com-a?

Kontakt podaci

ReservationArea Booking engine za vaš website
Iskoristite pogodnosti koje vam nudi ReservationArea, HostelsClub.com internet booking engine za vaš website

Osigurajte se da gosti znaju koliko je vaš hostel kvalitetan, koristite rating seal
Podijelite svoj rating s gostima