Inscriu-Te Ara - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language

LA NOSTRA POLÍTICA DE SEGURETAT

Reserva amb seguretat utilitzant la teva targeta de crèdit

Hostelsclub.com i els seus socis proveïxen desde molts anys reserves online a milers de clients satisfets. La vostra informació personal i les dades de la vostra targeta de crèdit s'envien a través d'una conexió codificada al nostre server.

 

HTTPS server segur

Hostelsclub.com i tots els altres dominis del grup estàn protegits per un protocol de criptografia SSL a 128 bit, firmat de Thawate, una de les empreses liders en el sector de certificats de seguretat. Tota la informació que s'envia a través d'aquesta pàgina (les teves dades personals, el número de la targeta de crèdit i la data de caducitat) venen xifrats amb el protocol SSL abans de ser transmesos via internet, i són substancialment impossibles de desxifrar. El símbol de padlok que apareix en el teu browser t'indica que estàs utilitzant una conexió protegida pel nostre server, i que la informació que estàs enviant esta protegida. Si cliques damunt el logotip de Thawate situat aquí a baix podràs verificar les credencials.

Hostels
Tours

Don't miss our offers!

Register your email to receive our monthly newsletter with discounts, special offers and competitions!Subscribe to our newsletter