Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Potraži jeftin smještaj, hostele, hotele, B&B i ostalo

Više od 30.000 struktura s jeftinim cijenama diljem svijeta

Brzo i lako rezerviranje uz plaćanje samo 10% depozita

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

my club

Dobrodošli u My Club! Ovdje možete upravljati vašim accountom i vašim rezervacijama. Također možete s putnicima poput vas podijeliti vaše fotografije s putovanja, mišljenja, ideje i recenzije putovanja! Vaše sljedeće putovanje započinje ovdje!

> Registrirajte se sad

> Login

Posebne ponude

Što više ocjena, veća je ušteda!

Ocjeni svoj boravak i osvoji 2€ virtualnog kredita za buduće rezervacije!

HostelsClub posebno cijeni klijente koji podijele svoje mišljenje o boravku, i stoga smo odlučili dodatno nagraditi one koji ocjene svoj boravak i ostave komentar, te ih nagraditi sa 2€ virtualnog kredita koji mogu iskoristiti pri svojim budućim rezervacijama uz naš website.

Za svaki objekt koji se oglašava na stranici HostelsClub prikazuje nepristrane komentare i ocjene koje ostavljaju naši klijenti. Prije nego li rezerviraju, klijentima uvijek sugeriramo da pažljivo pročitaju što rejtinzi i komentari kažu za neki objekt u svim kategorijama (Čistoća, Osoblje, Pozicija, Kvaliteta, Preporučiti). To je najbolji način za izbjegavanje potencijalno neugodnih iskustva i osigurati se da rezervirate smještaj koji će zadovoljiti vaša očekivanja!

Iz tog smo razloga odlučili podržati putnike koje napišu komentare o boravku : nakon što ostavite svoj rejting, na vaš ćemo account postaviti 2€ virtualnog kredita , koji nema rok trajanja, i slobodno ga možete koristiti umjesto plaćanja depozita za buduće rezervacije uz naš website.

Iskoriste ovu posebnu promociju ! Što više ocjena ostavite, više ćete uštedjeti... a vaša će povratna informacija svakako pomoći budućim putnicima!

*Napomena: ova se promocija odnosi samo na korisnike koji imaju kreiran MyClub account uz koju je aktivirana i naša Membership Card; online kredit za buduća putovanja na vaš će account biti aktiviran unutar 72 sata odkad ostavite svoj komentar.

Ostale posebne ponude

Besplatno noćite u Veneciji!
Kako osvojiti besplatan boravak u veneciji

> pregledaj sve posebne ponude/promocije