Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Caută hosteluri, hoteluri ieftine, B&B și multe altele

Peste 30.000 de structuri la un preț accesibil în întreaga lume

Rezervări imediate doar cu un depozit de 10%

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

my club

În My Club poți gestiona account-ul și rezervările. Poți chiar să postezi imagini, opinii și să faci schimb de comentarii împreună cu alți călători ca și tine. Următoarea ta vacanță începe aici!

> Înscriete acum

> Login

News

My Club, pentru cei ce adoră călătoriile!

Un nou Social Network doar cu HostelsClub.com

După cum bine ști HostelsClub.com nu este doar un site de rezervări on-line, este și o realitate dinamică și în continuă evoluție.

Nu puteam deci sta cu brațele încrucișate în timp ce universul web e în continuă schimbare. De-a lungul timpului am început cu web 2.0 , începând comunicarea cu clienții noștri pe paginile de Facebook .

Acum însă am decis să facem un pas mai mare și să devenim și mai 'social' : lansăm MyClub , Social Network-ul HostelsClub.com .

Este vorba de o importantă noutate ce îți va permite să împărtășești tuturor utilizatorilor experiențele tale din călătorii , publicând imagini, video, impresii și sfaturi. Account-ul tău va putea fi colegat la toate celelalte acounturi ce le folosești de obicei pe Facebook sau Google, în mod de a face această experiență cât mai simplă și interesantă. Pe lângă acestea, datorită funcției MyTrips , vei putea crea jurnale de călătorie multimedia , ce le vei putea împărtăși cu toți utilizatorii sau doar cu prietenii.O modalitate simplă de a face schimb de informaţii legate de călătorii și nu numai.

Tot ceea ce ai de făcut este să intri în My Club (folosind aceeași password și login ce le utilizezi în mod normal pentru a accesa accountul) și vei găsi o pagină nouă, unde nu îți vei vedea doar rezervările făcute, ci vei putea crea noi conținuturi și îți vei putea căuta prieteni vechi sau noi.

Secțiunea Help (semnul întrebării) te va ajuta să faci primii pași foarte simpli pentru a personaliza pagina în modul dorit.

Făcând click pe Manage din meniul principal și apoi pe Support ne vei putea comunica impresiile, criticile sau sfaturile tale. Sau scrie-ne direct la info@hostelsclub.com

Amintește-ți că datorită opțiunii MyClub călătoria ta poate începe chiar acum!