Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Caută hosteluri, hoteluri ieftine, B&B și multe altele

Peste 30.000 de structuri la un preț accesibil în întreaga lume

Rezervări imediate doar cu un depozit de 10%

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

my club

În My Club poți gestiona account-ul și rezervările. Poți chiar să postezi imagini, opinii și să faci schimb de comentarii împreună cu alți călători ca și tine. Următoarea ta vacanță începe aici!

> Înscriete acum

> Login

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Intră în Reţeaua noastră de Rezervări

În atenția proprietarilor de pensiuni, hosteluri, hoteluri și orice alt tip de structuri de cazare! Intrați în rețeaua noastră de rezervări online! Simplu, eficient și foarte ieftin!

Reţeaua HostelsClub.com oferă turiştilor posibilitatea de a face rezervări în miile de pensiuni şi hoteluri partenere din întreaga lume. Serviciul nostru de rezervări online este vizitat de peste 1,000,000 de clienţi din toate colţurile lumii în fiecare lună, conectându-vă pe dumneavoastră cu milioane de potenţiali vizitatori în fiecare an!

Dacă deţineţi sau administraţi un hostel, o pensiune, un hotel, o vilă sau orice alt tip de structură de cazare pe termen scurt, tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în rețeaua HostelsClub.com şi a începe să primiţi rezervări prin intermediul nostru este să completaţi un simplu formular .

Asta este tot! Noi nu percepem nici o taxă de instalare ci vom încasa un comision de 10% la fiecare rezervare făcută, astfel încât, dacă nu aveţi rezervări nu platiti nimic.

Odată înregistraţi, veţi avea acces la back office, zona de administrare securizată. Aici puteţi publica informaţiile despre unitatea dumneavoastră şi imagini, puteţi menționa serviciile pe care le oferiţi şi puteţi introduce camere/paturi pe care doriţi să le vindeți pe site-ul nostru împreună cu preţurile respective.

Cu noi veți avea oportunitatea unor servicii gratuite precum booking engine pe websitul dvs; acest lucru vă poate ajuta să măriți numărul rezervărilor și a vizitelor.

La finalizarea acestui proces, unitatea dumneavoastră va apărea nu doar pe website-ul nostru ci şi pe alte peste 200 de websituri ale partenerilor noştri afiliaţi. Programul nostru de afiliere vă facilitează o expunere maximă, acest lucru oferindu-vă posibilitatea de a avea rezervări din partea noilor clienţi din toată lumea şi vă asigură o rată mai mare de ocupare a hostelului/pensiunii dumneavoastră pe perioada întregului an. Tot ce trebuie să faceţi este să vă verificaţi e-mailul cu regularitate şi să aşteptaţi sosirea noilor clienţi.

Lăsaţi-ne să vă aducem clienti!

> CLICK AICI PENTRU ADĂUGAREA STRUCTURII DE CAZARE .

> APĂSAŢI AICI PENTRU A VĂ ADĂUGA EXCURSIA

Despre noi

Detalii de Contact

ReservationArea Own Site Booking Engine: propriul sistem de rezervări pentru hosteluri și hoteluri
Profitați de ReservationArea, sistemul de rezervări online pentru websitul propriu

Conectează HostelsClub la PMS!
Hostelsclub îți face viața și mai ușoară !

Programul de Afiliere a HostelsClub.com
Câștigați bani cu programul de afiliere HostelsClub.com

Ce este HostelsClub.com

Despre HostelsClub.com