Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Promoții

Dormi gratis la Veneția!

CUM POŢI CÂŞTIGA CAZARE GRATUITĂ ÎN VENEŢIA

Rezervă cu HostelsClub și beneficiezi de cazare gratuită în unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia: Veneția!

Noapte Gratis la Veneția

Rezervă cazare pentru minim 5 nopți oriunde în lume și vei primi un voucher pentru o noapte gratis de cazare pentru două persoane într-unul dintre hotelurile noastre din Veneția!*

*Atunci când vei face o rezervare de minim 5 nopți, vei primi un email cu detalii despre cum să soliciți noaptea gratuită. Anumite date ar putea să nu fie disponibile pentru această ofertă, contactează-ne de îndată ce vei primi emailul pentru a afla datele disponibile. Acest voucher are valabilitate un an, de duminică până joi și nu poate fi utilizat rezervând online. Voucherele pot fi utilizate pentru un maxim de 4 nopți consecutive și pentru un maxim de 4 nopți pe lună.-Premiul nu poate fi schimbat în numerar sau altă alternativă.

Weekend Gratis la Veneția

Obține un weekend de cazare gratis la Veneția pentru fidelitate! Fă cel puțin 5 rezervări cu HostelsClub oriunde în lume, și vei primi un voucher pentru un weekend de cazare gratis pentru două persoane într-unul dintre hotelurile noastre din Veneția .**

**Când ajungi la cinci rezervări de cel puțin două nopți fiecare, vei primi un email cu detalii despre cum să soliciți premiul de fidelitate. Anumite date ar putea să nu fie disponibile pentru această ofertă, contactează-ne de îndată ce vei primi emailul pentru a afla datele disponibile. Acest voucher va fi valabil pentru un an și nu poate fi utilizat rezervând online. Voucherele pot fi utilizate pentru un maxim de 4 nopți consecutive și pentru un maxim de 4 nopți pe lună.-Premiul nu poate fi schimbat în numerar sau altă alternativă.

Pentru a obține weekendul de cazare gratis trebuie să utilizezi același accout pentru fiecare rezervare. Crează un account gratisaici sau conectează-te cu account-ul tău.

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!