Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Despre HostelsClub.com

HostelsClub.com este un portal tânăr și dinamic care permite a mii de călători să rezerve cazarea dorită oriunde în lume în mod simplu, rapid și sigur. Websit-ul nostru vă permite să găsiți structuri de cazare în orice parte a lumii: Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Oceania. HostelsClub.com oferă o gamă largă de oferte de cazare pentru orice preț și categorie indiferent de destinație.

Ce este HostelsClub.com

HostelsClub.com este o companie tânără şi dinamică ce pune la dispoziţia turistului cu buget restrâns o serie de oferte unice pentru nevoile de cazare, economisind timp, energie şi bani, cu ajutorul unei tehnologii eficiente. HostelsClub.com este lider pe piaţa distribuţiei online a cazării pentru tineri şi pentru cei cu buget restrâns. Cu o baza de date ce conţine peste 5000 de hoteluri, pensiuni şi alte tipuri de cazare în toată lumea, HostelsClub.com pune la dispoziţia clienţilor exact ceea de ce au nevoie, fie că aceştia călătoresc în sau din Europa, America de Sud, Asia, Oceania sau Africa. Cu peste 600,000 de utilizatori exclusivi ce verifică disponibilitatea structurilor pe site-ul nostru în fiecare lună, noi ajutăm în fiecare zi mii de călători să-şi găsească locul de cazare şi garantăm milioanelor de turişti confirmari online garantate.

Programul de Afiliere a HostelsClub.com

Deții un website în domeniul călătoriilor? Atunci poți transforma vizitatorii în cash prin programul de afiliere cu HostelsClub.com. Pune un banner sau un link pe website - acest lucru îți va genera un câștig de fiecare dată când cineva va rezerva cazare prin intermediul websitului tău.

Intră în Reţeaua noastră de Rezervări

Reţeaua HostelsClub.com oferă turiştilor posibilitatea de a face rezervări în miile de pensiuni şi hoteluri partenere din întreaga lume. Serviciul nostru de rezervări online este vizitat de peste 1,000,000 de clienţi din toate colţurile lumii în fiecare lună, conectându-vă pe dumneavoastră cu milioane de potenţiali vizitatori în fiecare an!

Conectează HostelsClub la PMS!

Cu HostelsClub.com este uşor să actualizezi disponibilitatea şi preţurile structurii tale: toate acestea se fac prin intermediul unui back office onlin navigabil din orice browser şi care nu necesită un efort deosebit.

ReservationArea Own Site Booking Engine: propriul sistem de rezervări pentru hosteluri și hoteluri

Această scurtă introducere va simplifica munca angajațiilor dvs!Motorul de rezervèri online ReservationArea vă va ajuta să reduceți din cantitatea de munca si de asemenea la marirea numarului de clienti ce doresc sa efectueze rezervari cu confirmare imediată.

Detalii de Contact

Dacă aveți orice întrebăre, vă rugăm să contactați personalul HostelsClub.com prin e-mail;

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!