Anmäl Dig Nu - My Club My Club ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Sök efter vandrarhem, budgethotell, B&Bs och mer

30,000+ billiga boenden över hela världen

Snabb & lätt bokning med endast 10 % deposition

gruppbokning

Reser ni i en grupp? Klicka på länken nedan för att få en lista av hotel som accepterar reservationer för 10 eller fler gäster.

> fortsätt

my club

Välkommen till My Club! Härifrån kan du hantera ditt konto och dina reservationer. Och du kan dela foton, åsikter, idéer och recensioner med andra resenärer som dig! Din nästa resa startar här!

> Anmäl dig nu

> Login

populäraste resmålen

> Se alla destinationer

FAKTA OM HOSTELSCLUB.COM

Bli en del utav vårat online bokningssystem

HostelsClub.coms bokningsnätverk ger sina besökare möjlighet att söka bland tusentals vandrarhem och hotel samt att boka semesterboende över hela världen. Våran hemsida HostelsClub.com och har en miljon besökare av alla världens nationaliteter varje månad. Detta gör att du som våran partner på ett snabbt och smidigt sätt får direkt kontakt med miljontals potentiella kunder varje år.

Allt du, som är vandrarhem eller hotellägare behöver göra för att skriva in dig på HostelsClub.com och på så sätt börja kunna ta emot bokningar är att fylla dina uppgifter här på våran hemsida. Det är allt! Följ endast länken nedan och du kan öka ditt antal bokningar redan idag. Vi tar inte ut någon fast avgift från dig som våran partners, våran lön för mödan är en 10% bokningsavgift/bokning vilket betyder att om du inte får några bokningar så kostar det heller ingenting att vara med i vårat nätverk.

Väl inskriven kommer du att få tillgång till vårat säkra online administrationsutrymme där du enkelt och lätt fyller i information om ditt boende, laddar upp foton, specificerar faciliteter och lägger upp tillgänglighet och priser för ditt boende.

När du väl gjort detta finns ditt boende inte bara representerat på våran hemsida men också på 300 av våra affiliate sajter. Vårat affiliate program maximerar din synlighet vilket betyder att HostelsClub exponerar ditt boende samt förhoppningsvis ökar ditt antal bokningar per år drastiskt. Allt som du behöver göra är att regelbundet kontrollera ditt e-mail koto för att se när dina kommande kunder anländer! Låt oss vara sidan som tar besökarna till dig!

> KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ MED

> ORGANISERAR DU GUIDADE TURER, KLICKA HÄR

Om oss

Koppla ditt bokningsystem till Hostelsclub!l
Så blir ditt liv lättare!

ReservationAreas egen bokningsmotor: Bokningsmotor för hotell och vandrarhem anpassad till din egen hemsida.
Ta tillfället i akt och använd Hostelclub.com´s bokningsmotor på din egen hemsida.

Länka till HostelsClub.com
Hostel länkar och HostelsClub.com banners

Hur du når oss

HostelsClub.com affiliate program

Om HostelsClub.com