Anmäl Dig Nu - My Club My Club ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language

FAKTA OM HOSTELSCLUB.COM

Bli en del utav vårat online bokningssystem

HostelsClub.coms bokningsnätverk ger sina besökare möjlighet att söka bland tusentals vandrarhem och hotel samt att boka semesterboende över hela världen. Våran hemsida HostelsClub.com och har en miljon besökare av alla världens nationaliteter varje månad. Detta gör att du som våran partner på ett snabbt och smidigt sätt får direkt kontakt med miljontals potentiella kunder varje år.

Om HostelsClub.com

HostelsClub.com är ett ung och fräscht företag totalt dedikerat till att erbjuda budgetresenärer en “One-Stop-Shop” för semesterboende. Våran online portal ger resenärer från hela värden tillgång till en bokningsmotor med vilken de kan boka boende runt om i hela världen. Det betyder att vare sig du vill resa i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Australien eller i Afrika så har vi vad du letar efter. HostelsClub.com kan erbjuda ett brett utbud att boende alternativ lämpliga för alla budgetar och behov.

HostelsClub.com affiliate program

HostelsClub.com är ett Affiliate program som låter dig generera en vinst genom att erbjuda dina kunder boende assistans genom vårat system. Din hemsidas besökare erbjuds att boka semesterboende i form av vandrarhem, hotell, campingplatser med mera över hela världen via våran hemsida. För att bli våran affiliate är allt du behöver göra är att antingen lägga till våran bokningsmotor på din hemsida (anpassad efter din egen hemsidas stil i fråga om logga och färgsättning) eller att länka till HostelsClub.com från din sida till våran sida. När någon sedan använder denna länk eller bokningsmotor blir du belönad i form av en provision. Därför betyder detta samarbete inte bara att du kan erbjuda dina besökare ytterligare information och en extra tjänst utan också att du utan ytterligare ansträngning kan tjäna en extra hacka!

Hur du når oss

Kontakta vår personal om du har några som helst frågor via e-post;

ReservationAreas egen bokningsmotor: Bokningsmotor för hotell och vandrarhem anpassad till din egen hemsida.

Den här korta introduktionen kommer berätta hur vi kan hjälpa dig att förenkla arbetssituationen för dig och dina anställda. Hostelsclubs bokningsmotor hjälper dig att minska arbetsbördan i receptionen angående reservationsförfrågningar per mejl och dessutom tillmötesgå det ökade intresset hos kunder att kunna boka On-line.

Hostels
Tours

ÄR DU EN UTBYTESSTUDENT? Gå med i vårat exklusiva rabattprogram för studenter! Betala mindre, res längre och festa mer! Kolla in våra studenterbjudanden nu! Berätta mer » Visa alla Erasmus-erbjudanden nu! »

Bo gratis i Venedig!

Det är sant! Inget skämt, inga spel, inget lotteri... HostelsClub ger bort gratis nätter i Venedig.

Boka minst 5 nätter på vilken destination som helst och få en kupong för boende en gratis natt för två i Venedig!

Eller njut av en gratis helg i Venedig när du ör en lojal kund och bokar fem vistelser om minst två nätter vardera med HostelsClub!

> fortsätt

gruppbokning

Reser ni i en grupp? Klicka på länken nedan för att få en lista av hotel som accepterar reservationer för 10 eller fler gäster.

> fortsätt

Missa inte våra erbjudanden!

Registrera din epostadress för att få vårat nyhetsbrev varje månad med rabatter, specialerbjudanden och tävlingar!