Anmäl Dig Nu - My Club My Club ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language

Specialerbjudande

Vinn hotellnatt i Venedig!

HUR DU VINNER EN GRATIS ÖVERNATTNING

Hostelclub erbjuder dig inte bara ett urval av de bästa vandrarhemmen i världen med de bästa priserna på webben: du kan även vinna en gratis övernattning i en av Italiens mest vackra städer!

Boka fem nätter och få en gratis

För varje bokning av minst fem nätter får du en natt gratis på ett av våra vandrarhem i Venedig

När du gör en bokning, om din bokning omfattar mer än fem nätter får du ett email med detaljerad information om hur du kan få ytterligare en natt helt gratis. *Vänligen notera: Vissa datum gäller inte för detta erbjudande, kontakta oss så snart du får detta automatiska e-mejl får att få mer information om vilka datum som är gratis.

Gratis weekend i Venedig

Om du gör fem bokningar på minst två nätter vardera erbjuder vi dig en gratis weekend på ett av våra vandrarhem i Venedig.

När du har gjort fem bokningar på minst två nätter vardera får du automatiskt ett email med information om hur du gör anspråk på din gratisresa till Venedig. *Vänligen notera: Vissa datum gäller inte för detta erbjudande, kontakta oss så snart du får detta automatiska e-mejl får att få mer information om vilka datum som är gratis.

Hostels
Tours

ÄR DU EN UTBYTESSTUDENT? Gå med i vårat exklusiva rabattprogram för studenter! Betala mindre, res längre och festa mer! Kolla in våra studenterbjudanden nu! Berätta mer » Visa alla Erasmus-erbjudanden nu! »

Bo gratis i Venedig!

Det är sant! Inget skämt, inga spel, inget lotteri... HostelsClub ger bort gratis nätter i Venedig.

Boka minst 5 nätter på vilken destination som helst och få en kupong för boende en gratis natt för två i Venedig!

Eller njut av en gratis helg i Venedig när du ör en lojal kund och bokar fem vistelser om minst två nätter vardera med HostelsClub!

> fortsätt

Missa inte våra erbjudanden!

Registrera din epostadress för att få vårat nyhetsbrev varje månad med rabatter, specialerbjudanden och tävlingar!