Inscriu-Te Ara - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

reserves de grup

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> continua

my club

A My Club pots gestionar el teu account i les teves reserves. And you can share photos, opinions, ideas and reviews with other travelers like yourself too! Your next holiday starts here!

> Inscriu-te ara

> Login

INFORMACIÓ SOBRE HOSTELSCLUB

Uneix-te a nosaltres

HostelsClub.com és un sistema de reserves online que actualment oferix reserves a més de 7000 establiments en tot el món, rebent més de 750.000 visites al mes.

Si ets el propietari d'algun hostal, hotel, bed & breakfast, etc, i vols formar part del nostre sistema, simplement hauràs d'omplir el formulari (en anglès) que trobaràs accedint al link situat al final de la pàgina.

El nostre personal contactarà amb tu i t'explicarà com accedir a la teva interfície reserves “Back office”, com crear les habitacions que posràs al nostre sistema i altres informacions (preus, imatges, serveis, etc.).

Una cop estigui introduïda tota la informació, el teu establiment es podrà reservar a través de desenes de pàgines que tenim com afiliats, i començaràs a rebre reserves de tot el món. Només hauràs de controlar el teu correu i, quan t'arribi un missatge que et comunica l'arribada d'una nova reserva, hauràs d'accedir a ella, llegir les dates de la reserva i esperar l'arribada dels teus nous clients!

> CLICA AQUÍ PER INCORPORAR EL TEU HOTEL

> CLICA AQUí PER INTRODUIR EL TEU TOUR