Regisztrálj Most - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

csoportos foglalás

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> tovább

my club

Üdvözöljük a My Clubban! Itt könnyen kezelheti foglalásait és felhasználói fiókját. And you can share photos, opinions, ideas and reviews with other travelers like yourself too! Your next holiday starts here!

> Regisztrálj most

> Login

Promóciók

Több visszajelzés hagyja, annál többet nyer

Az Ön véleménye értékes számunkra, hogy Hostelsclub ... minden értelemben! Hagyd meg a véleményét, és akkor azonnal elnyerte 2 € virtuális hitelt a következő foglalás!

Hostelsclub törődik a véleményeket, ügyfelei és úgy döntött, hogy jutalmazzák azokat, akik elhagyják a véleményét, amely egy virtuális hitel 2 € a következő foglalás.

Az összes oldal szentelt házát Hostelsclub mindig jelzi a vélemények eddigi akik voltunk igazán. Mielőtt foglaljak javasoljuk, hogy mindig olvassa el ezeket a megjegyzéseket, és az egeret a smiley tudni a pontos szavazás kapott az egyes paraméterek (takarítás, a személyzet, a hely, a minőség / ár, egyéni). Így lesz meglepetések érhetnek, és akkor biztos, hogy foglaljon szállást a várakozásokat!

Ezért is döntöttünk úgy, hogy jutalmazzák azokat, akik elhagyják a véleményét: amikor beszúr egy új hozzászólást rendelni fiókjába virtuális hitel 2 €, amely nem jár le, és el lehet költeni a következő foglalás az oldalon.

Kihasználja ezt az ajánlatot! Több visszajelzés hagyja, annál többet takarít ... nyereségek kapsz, és ott is a hálózat az utazók, akik támaszkodnak a véleményed!

* Megjegyzés: promóció fenntartva rendelkező ügyfelek részére számla myClub és tagsági kártyával; A virtuális hitelt feltöltésre kerül a számládra 72 órán belül napjától felülvizsgálatát.

További promóciók

Aludjon ingyen Velencében!
AjÁndÉk Éjszaka velencÉben

> see all promotions