Regisztrálj Most - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

A HOSTELSCLUB.COM-RÓL

Csatlakozzon szállásfoglalási hálózatunkhoz

Szálláshely- és szállodatulajdonosok: Növelje szállásfoglalásait egyszerűen és hatékonyan!

A HostelsClub.com online helyfoglalási szolgáltatása révén utazók ezreivel látja el a különböző szálláshelyeket és szállodákat az egész világon. Most igazán megéri csatlakozni a HostelsClub.com-hoz, hiszen több mint havi 750 000 látogató biztosítja szálláshelyének potenciális vendégeit!

Ha Ön szálloda, hotel, apartman, vendégház, vagy ifjúsági szálláshely üzemeltetője, nem kell mást tennie, mint új felhasználóként regisztrálnia szállását rendszerünkbe, és az egyszerű (angol) online formanyomtatvány kitöltése után automatikusan “házhoz”kapja szállásfoglalásait a világ bármely pontjáról. Kövesse a lenti linket és instrukcióinkat, növelje bevételét a HostelsClub segítségével! A regisztráció ingyenes, adatbázisunka való belépéssel Önnek semmit nem kell fizetnie, foglalás esetén a vendégek fizetik a minimális foglalási díjat (a végösszeg 10%-át). Tehát ha Önhöz nem érkeznek szállásfoglalások, nem fizet semmit!

Amint regisztrál kap egy saját online és biztonságos adminisztratív felületet, amelynek rendszergazdájaként megszerkesztheti saját szállásának megjelenését: információkat, adatokat, leírást, fényképeket tölthet fel, megjelentetheti rendelkezésre álló különböző szobáit, elhelyezési lehetőségeit és azok árait.

Amennyiben csatlakozik hozzánk, szállása nemcsak a mi oldalunkon jelenik meg, hanem több mint 200 viszonteladó-partnerünk honlapján is; minél több felületen jelenik meg, szállása annál kihasználtabb lesz! Csak annyit kell tennie, hogy rendszeresen ellenőrzi e-mailjeit, és várja vendégei érkezését!

Adatbázisunkhoz való csatlakozáshoz kövesse az alábbi linket, további kérdésievel pedig forduljon bátran a HostelsClub csapatához az info@hostelsclub.com e-mail címen! Saját adminisztratív felületén online kézikönyv segíti a könnyebb tájékozódást.

> KATTINTSON IDE A CSATLAKOZÁSHOZ

> UTAZÁSSZERVEZŐK KATTINTSANAK IDE A BELÉPÉSHEZ

Rólunk

HostelsClub.com viszonteladói program
Legyen a Hostelsclub.com partnere a viszonteladói programon keresztül

Mi a HostelsClub.com?

A HostelsClub. com- ról