Regisztrálj Most - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language

A HOSTELSCLUB.COM-RÓL

A HostelsClub. com- ról

HostelsClub.com egy fiatal dinamikus társaság, mely arra kötelezte el magát, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson az utazók igényeinek megfelelően, nemcsak a szálláslehetőségek, hanem a szabadidős tevékenységek terén is.

Mi a HostelsClub.com?

HostelsClub.com egy fiatal dinamikus társaság, mely arra kötelezte el magát, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson az utazók igényeinek megfelelően, nemcsak a szálláslehetőségek, hanem a szabadidős tevékenységek terén is. Online foglalási rendszerünk kiterjedt adatbázisa a világ bármely pontján rendelkezik kapcsolódási pontokkal, így a keresőprogram használatával gyors és egyszerű a kívánt szállás lefoglalása. Ez azt jelenti, hogy akár Európába, Észak-Amerikába, Dél-Amerikába, Ázsiába, Óceániába vagy Afrikába utazik, feltétlen megtalálja nálunk azt a szállástípust, amit keres. A HostelsClub.com a szálláshelyek igen széles választékát nyújtja, mely bármely utazó költségvetésének és szükségletének megfelel.

HostelsClub.com viszonteladói program

A HostelsClub.com egy igen nagy népszerűségnek örvendő viszonteladói programmal rendelkezik, hiszen erőfeszítés nélküli bevételt hozhat az Ön számára. Nem kell mást tennie, mint hogy ajánlja a Hostelsclub online szállásfoglalási lehetőséget honlapja látogatóinak.

Csatlakozzon szállásfoglalási hálózatunkhoz

A HostelsClub.com online helyfoglalási szolgáltatása révén utazók ezreivel látja el a különböző szálláshelyeket és szállodákat az egész világon. Most igazán megéri csatlakozni a HostelsClub.com-hoz, hiszen több mint havi 750 000 látogató biztosítja szálláshelyének potenciális vendégeit!

Hostels
Tours

ARE YOU AN INTERNATIONAL STUDENT? Join our exclusive free discount program! Pay less, travel longer and party more! Check out your student deals! Tell me more » Check all Erasmus deals now! »

Aludjon ingyen Velencében!

It's true! No joke, no game, no lottery - HostelsClub is giving away free nights and weekends in Venice.

Book at least 5 nights in any destination, and get a voucher for a free night accommodation for two in Venice!

Or enjoy a free weekend in Venice, as our loyal customer, by making five bookings (at least 2 nights each) with HostelsClub!

> tovább

csoportos foglalás

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> tovább

Don't miss our offers!

Register your email to receive our monthly newsletter with discounts, special offers and competitions!