Inscriu-Te Ara - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

reserves de grup

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> continua

my club

A My Club pots gestionar el teu account i les teves reserves. And you can share photos, opinions, ideas and reviews with other travelers like yourself too! Your next holiday starts here!

> Inscriu-te ara

> Login

Promocions

Més avaluacions, més estalvi per a tu

La teva opinió és veritablement valuosa per a nosaltres! Deixa un comentari sobre la teva estada i automàticament rebràs 2 € de crèdit virtual per a les teves pròximes reserves

Hostelsclub s'aprecia que els seus clients comparteixin les seves opinions i ha decidit premiar aquells que avaluen la seva estada regalant un crèdit virtual de 2 € per gastar en les seves properes vacances reservant amb Hostelsclub.

Per a cada propietat en Hostelsclub les avaluacions dels clients estan totalment actualitzades i són realitzades per clients reals. Abans de fer una reserva aconsellem als nostres clients que llegeixin acuradament els comentaris i passin el ratolí per les caretes per conèixer el vot exacte rebut per a cadascuna de les categories (Neteja, Personal, Localització, Qualitat / Preu, Aconsellat). D'aquesta manera evitaràs sorpreses desagradables i estaràs segur reservar un hostal a l'altura de les expectatives!

Aquesta és una de les raons per les quals hem decidit premiar aquells clients que deixin la seva opinió: una vegada que el teu comentari sigui publicat, rebràs al teu compte als 2 € de crèdit virtual, sense data de caducitat, i podràs utilitzar-los quan vulguis a les teves futures reserves.

Aprofita't d'aquesta oferta! Més avaluacions, més estalvi per a tu ... i la teva opinió ajudarà a altres viatgers!

* Nota: promoció valida per a clients amb compte MyClub i Membership Card; recicibirás el crèdit virtual abans de passades 72 hores després de la teva avaluació.

Altres promocions

Nit gratis a Venècia!
Com guanyar una nit a venÈcia

> see all promotions