Spørsmål om bestilling på HostelsClub.com

Jeg har ikke mottatt min bekreftelse, hva kan jeg gjøre?

Om du ikke har mottatt din bekreftelse, kan ulike årsaker være;

- Noen E-mail servere/brannmurer kan blokkere din E-mail med bekreftelsen

- Ditt anti-spam software tillater ikke HostelsClub.com’s E-mail å passere

- Du kan ha skrevet feil E-mail adresse

- Din bekreftelse ble ikke behandlet riktig

Under disse omstendighetene sjekk først din ’Min klubb’ konto.

Om du ikke har ditt passord bruk ’Glemt ditt passord?’ lenken, om du ikke mottar E-mail med passord må du legge info@hostelsclub.com og info@hotelsarea.com til sikkerlisten til ditt anti-spam software.

Om din bekreftelse ikke vises på din konto og du tror du har gjort en bestilling vennligst kontakt personale ved info@hostelsclub.com før du gjør en ny bestilling online.

Hvordan avbestille en bestilling?

For å avbestille vennligst logg inn på 'Min Klubb’ kontoen ved å bruke din E-mail og passord. Om du har glemt eller malplassert dine brukerdetaljer, kan du skrive inn E-mail adressen på ’Glemt ditt passord?’ lenken og detaljene vil bli sendt automatisk til deg med E-mail.

På ’Min klubb’ kontoen har du muligheten til å avbestille hele bestillingen og det vil bli sendt en automatisk E-mail til deg på at virksomheten bekrefter din avbestilling. Anbefaling: Det beste er om du kontakter virksomheten rett etter du har gjort avbestillingen online for å bekrefte at de har mottatt avbestillingen.

Vår avbestillingspolise er slik at du har mulighet til å avbestille innen 24 timer før din ankomst dato. Merk at denne perioden starter 24 timer før ankomst DATO og IKKE DIN ANTATTE ANKOMST TID. I noen tilfeller , ut i fra tidssoner, kan dette bli opp til 48 timer før ankomst dato.

De fleste virksomhetene vil belaste deg for en avbestillingsavgift for kostnaden for første natts losji når du ikke møter opp. Likevel, hver virksomhet har deres egen avbestillingspolise så det er best å kontakte dem direkte i tilfellet ved avbestilling for å bekrefte deres betingelser.

Under HostelsClub.com’s Betingelser og Vilkår er depositumet og bestillingsavgiften eller din bestilling forblir ikke refunderbar.

Hva skjer om jeg ikke møter opp og ikke har kontaktet virksomheten?

I tilfellene der brukeren ikke dukker opp, vil virksomheten belaste kredittkortet som ble brukt ved bestillingen. Det er generelt kostnaden ved den første nattens opphold, men det avhenger av virksomhetens polise. Dette kan leses på virksomhetens side eller de kan kontaktes direkte. Under HostelsClub.com’s Betingelser og Vilkår står depositum ikke refunderbart.

Hvordan endrer jeg en bestilling?

For å endre bestillingsdetaljer må du kontakte virksomheten direkte, HostelsClub.com kan ikke gjøre dette for deg fordi din bestilling allerede har blitt bekreftet online. HostelsClub.com er ikke ansvarlig for ekstrakostnader som inntreffer ved endringer som blir gjort på din bekreftede bestilling. Virksomhetens kontaktinformasjon er inkludert i din bekreftelse. Ikke endre bestillingen via ’Min klubb’ kontoen, da vil du kansellere hele bestillingen, ikke bare deler av den. For eksempel: om du har bestilt for fire netter og ønsker å avbestille bare en natt via ’Min klubb’ kontoen vil det resultere i at du kansellerer alle fire nettene.

Jeg oppholdte meg på et herberge via HostelsClub.com og har en klage. Hvordan kan jeg legge inn en klage?

Herbergene på HostelsClub.com er alle separate foretak og vi verken eier eller driver dem, Vi ganske enkelt forsyner dem med fasiliteten å akseptere bestillinger online. Vi tar alle klager seriøst og råder deg til å utføre klagen direkte til virksomheten under ditt opphold der. HostelsClub.com vil likevel registrere herberget og frembringe klagene vi mottar til dem.