Hva er HostelsClub.com

HostelsClub.com er et ungt, vibrerende og dynamisk firma som er engasjert i å forsyne reisende med stramt budsjett med en gjør-alt-på-et-sted-butikk for deres reise- og losjibehov. Samtidig er de forpliktet til å spare de som forsyner kunder med losji for tid, energi og penger gjennom program av effektiv teknologi. HostelsClub.com er markedslederen på ungdom og budsjettert distribusjon av losji online. Med en database som inneholder over 5000 hoteller, herberger og andre typer losji rundt om i verden, forsyner HostelsClub.com brukere med akkurat hva de trenger, enten om de reiser til eller fra Europa, Nord Amerika, Sør Amerika, Asia, Oseania eller Afrika. Med over 600,000 unike brukere som sjekker tilgjengelighet på vårt nettsted hver måned, hjelper vi tusenvis av reisende å finne steder å oppholde seg hver dag og garantert hjelper millioner av reisende med bekreftede bestillinger online hvert år.