Sign Up Now - Min Klubb MIN KLUBB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

OM HOSTELSCLUB.COM

Bli med i vårt Bestillings Nettverk:

Herberge og Hotelleiere: Øk mengden besøkende raskt og enkelt

HostelsClub.com nettverket forsyner reisende med muligheten til å bla gjennom og gjøre bestillinger på tusenvis av herberger og hoteller vi samarbeider med over hele verden. Vårt bestillingssystem online er hyppig besøkt av over 750,000 besøkende hver måned fra alle hjørner på kloden, og etablerer dere i forbindelse med millioner av potensielle gjester hvert år!

Om du eier eller styrer et hotell, herberge, gjestehus eller annen type av korttids losji, alt du trenger å gjøre for å bli med i HostelsClub.com for å begynne å motta bestillinger via vårt nettverk er å fylle ut et enkelt skjema. Det er alt! Bare gå via lenken nederst på siden og du kan øke mengden besøkende nesten med en gang! Vi belaster deg ikke med noen avgifter for oppsett og mottar 10% kommisjon per bestilling, dette vil si at om du ikke får noen bestillinger betaler du oss ingenting.

Når du er signert opp, vil du bli gitt tilgang til ditt sikre administrasjonsområde online. Dette er hvor du kan sette inn informasjon om din virksomhet, laste bilder, spesifisere fasilitetene du tilbyr og avsette rommene/sengene du vil gjøre tilgjengelige på vårt nettsted sammen med respektive priser.

> KLIKK HER FOR Å VÆRE MED

> TUROPERATØRER: KLIKK HER FOR Å BLI MED