Sign Up Now - My Club My Club ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

OM HOSTELSCLUB

Bliv en del af vores reservationsnetværk

Hostel- og hotelejere: Fyld nemt og hurtigt dit hostel eller hotel med kunder

HostelsClub.com skaffer online-reservationer til tusindvis af hostels og hoteller over hele verden og har over 1 million besøgende hver måned.

Hvis du ejer eller bestyrer et hotel, et hostel, et guest house eller lignende, er det eneste, du behøver for at blive en del af vores reservationssystem og begynde at modtage reservationer til dit hotel/hostel, at udfylde et simpelt skema, som du finder ved at klikke på knappen nederst på siden.

Vores personale vil kontakte dig og instruere dig i de simple procedurer, som du skal bruge for at komme ind i dit Back Office interface og indtaste de værelser du vil udleje med os, priserne for hver seng og hvor vidt de er ledige, og indtaste detaljerede informationer om dit hostel/hotel inklusiv billeder, faciliteter osv.

Når du har indtastet denne information, vil dit hostel/hotel blive oprettet på vores side samt over 300 tilknyttede sider, og du vil begynde at modtage reservationer fra nye kunder fra hele verden. Det eneste, du derefter behøver at gøre, er regelmæssigt at tjekke din email og vente på dine nye kunders ankomst!

> KLIK HER FOR AT INDTASTE DIT HOTEL

> TOUR OPERATORS: CLICK HERE TO JOIN