Liity Jäseneksi - My Club MY CLUB ()
Kysymyksiä? Soita meille: +39 041 5246742
Choose language

TIETOJA HOSTELSCLUB.COM:STA

Tietoa HostelsClub.com:sta

HostelsClub.com on nuori ja dynaaminen yritys, joka tarjoaa online -palvelullaan matkustajille mahdollisuuden selailla majoitusvaihtoehtoja ja tehdä varauksia tuhansiin hostelleihin ja hotelleihin ympäri maailmaa. Sivustollamme on vierailijoita kuukausittain noin miljoona ja tuhannet matkustajat varaavat toiveitaan vastaavan majoituspaikan palvelumme avulla.

HostelsClub.com:n affiliate-kumppanuusohjelma

HostelsClub.com tarjoaa mahdollisuuden Affiliate-kumppanuuteen, jonka avulla saat uuden tulonlähteen tarjoamalla käyttäjillesi mahdollisuutta etsiä ja varata edullista majoitusta ympäri maailman sivustomme kautta.

Liity varauspalveluumme

Hostelsclub.com:n varauspalvelu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden selailla ja tehdä varauksia tuhansiin hostelleihin ja hotelleihin ympäri maailmaa. Online-varauspalvelullamme on kuukausittain noin miljoona vierailijaa eri puolilta maailmaa, minkä myötä miljoonat mahdolliset vieraat saavat tiedon majoituspaikastasi!

Linkittäydy HostelsClubin sivustoon

HostelsClub tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden linkittäytyä internetissä! Majoituspaikan tai jonkin muun matkailualan toimijan kotisivulta linkki HostelsCubin sivustolle lisää molempien osapuolten näkyvyyttä internetissä. Linkki voi olla nettiosoitteemme tai jokin kuvalinkki, jonka voimme luoda toiveiden mukaan.

Varaustoiminto majoituspaikan kotisivulle

Internet-pohjaiset varausjärjestelmät helpottavat majoituspaikkojen huonevarausten käsittelemistä. Hostelsclub.com tarjoaa ilmaiseksi varaustoiminnon luomisen majoituspaikan omalle kotisivulle. Varaustoimintoa käytettäessä säästyy aikaa ja vaivaa varaustiedusteluihin vastaamiselta. Myös asiakkaalle on mieluisampaa tehdä vahvistettu varaus suoraan internetistä!

Yhteystiedot

Kirjoita meille tai lähetä postia!

HostelsClub.com:n arviointibanneri

Varmista, että asiakkaasi tietävät, kuinka hyvätasoinen hostellisi on – käytä arviointibanneria

HostelsClub.com:n jäsenkorttiohjelma

Hostelsclub.comin jäsenkortti on kanta-asiakaskortti, jolla parhaat asiakkaamme saavat tuntuvia etuja: ei enää varausmaksuja, ainutlaatuisia alennuksia online-varauksista sekä yksilöllisiä tarjouksia useilta yhteistyökumppaneilta ympäri maailman (baarit, ravintolat, kaupat yms.).

HostelsClub.com PMS-ohjelmistoosi

Yhdistä Hostelsclub PMS-järjestelmääsi ja tee elämästäsi vieläkin helpompaa!

Hostels
Tours

OLETKO ERASMUS-OPISKELIJA? Hyödy nyt ainutlaatuisista tarjouksistamme! Maksa vähemmän, reissaa pitempään ja biletä enemmän! Katso kaikki opiskelija-alennuksemme! Lue lisää » Katso nyt kaikki Erasmus-tarjoukset! »

Ilmainen majoitus Venetsiassa!

Totta se on! HostelsClub tarjoaa ilmaisia yöpymisiä ja viikonloppuja Venetsiassa.

Varaa vähintään 5 yötä missä tahansa kohteessa, ja ansaitse ilmainen yhden yön majoitus kahdelle Venetsiassa!

Tai nauti ilmaisesta viikonlopusta Venetsiassa kanta-asiakkaanamme, kun olet tehnyt 5 varausta (vähintään 2 yöksi kerrallaan) HostelsClub.com:n kautta!

> Lue lisää

ryhmämajoitus

Matkustatko ryhmän kanssa? Klikkaa alla olevaa linkkiä ja saat listan yli 10 hengen ryhmävarauksia vastaanottavista hostelleista.

> Lue lisää

Tilaa huipputarjouksia!

Kirjoita tähän s-postisi uutiskirjettämme varten ja kuule ensimmäisenä upeista erikoistarjouksista ja kilpailuista!