Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Parteneri în Chişinău

HostelsClub.com Membership Card poate fi achiziționat în momentul rezervării cu doar 10€ și: veți beneficia de reduceri esclusive de până la 30% în mii de hosteluri, B&B și hoteluri ieftine în întreaga lume. De asemenea veți evita cheltuielile fixe de rezervare și poate fi prezentat partenerilor noștri (o mulțime de baruri, restaurante, magazine, etc.) pentru a beneficia de promoții și oferte speciale. Acest Membership Card este un card fără dată de expirare... o investiție mică ce vă va ajuta să economisiți o mulțime de bani în viitoarele călătorii. Mai jos veți găsi o listă a partenerilor noștri din întreaga lume, cu ofertele lor speciale rezervate exclusiv deținătorilor de card HostelsClub.com. Faceți click pe link-ul de jos pentru a afla cine acceptă cardul de membru în următoarea dvs călătorie: aflați cum să economisiți mai mult doar cu HostelsClub.com!

Parteneri în Chişinău

Manhattan Hotel and Restaurant
Categorie: hotel/hostel
Adresa: 1,Ciuflea Str.,
Reduceri: 10%
Descriere: The Manhattan Hotel & Restaurant in Chisinau is conveniently located in proximity of the city's major government and business offices, shopping malls, theaters and cultural attractions. Due to its central location in the capital of Moldova, the 4-star hotel in Chisinau is ideal for business travelers, and tourists alike. The small hotel offers reasonable room prices and exquisite service, as well as a splendid view of the Saint Theodor ... (mai mult despre)
Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!