Zapisz Się Teraz - Mój Klub Mój Klub ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language

recenzja o Hostel: City Break Hostel, Beograda - opinia gości na temat City Break Hostel

Trwa ładowanie mapy...

City Break Hostel Hostel w Beograda

City Break Hostel 

Kategoria: Hostel

Adres: Beogradska 41/12 - Beograda, Serbia

Zaczynając od: 8.44 EUR

(średnia cena od osoby, za noc )

10% upustu dla 10 lub więcej gości (min.4 nocy)

Ocena

96% 96%

REZERWUJ

NAJNOWSZE RECENZJE I OPINIE UŻYTKOWNIKÓW DOTYCZĄCE HOSTELU

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
82% 82% 70% 70% 100% 100% 90% 90% 80% 80% 80% 70%

5. Stock, kein Aufzug. Es fehlt im Schlafzimmer ein kleiner Tisch als Ablagemöglichkeit.

Anonimowy, Germany - Jul 14, 2016

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Great experience!

Ruiqi, China - Jun 30, 2016

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Predivno provedeno vrijeme u ovom hostelu. Svi oko nas će čuti za City Break hostel.

Pozdrav od ekipe iz Banja Luke :)

Marinela , Bosnia and herzegovina - Apr 27, 2015

Kometarz Hostelu:

Hvala ekipo ;)

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Great hostel with awesome and helpful staff :D

Matea, Croatia - Mar 02, 2015

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
98% 98% 90% 90% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Lijepo,uredno,osoblje gostoljubivo, u blizini svh atrakcija!!!

Anonimowy, Croatia - Aug 14, 2014

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Everything was great! Great hostel, the owner of the hostel I have ever met!

Cant wait to come back again!

Bojan, Croatia - Aug 13, 2014

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

We had to work one week in Belgrade and used the City Break as our base in the city. The stuff not only supported us with all the help of a lot of questions but also with nice conversations during the evenings. I can very recommend the city break for your trip to Belgrade!

Steffen, Germany - Feb 23, 2014

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
86% 86% 70% 70% 100% 100% 80% 80% 80% 80% 80% 100%

Nonostante i 110 gradini per arrivare alla stanza... l'esperienza è stata decisamente positiva! :-)

Anonimowy, Italy - Nov 20, 2013

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Nice hostel with excellent prices and very friendly staff. Sure that I'll come back to CityBreakHostel and recommend it to my friends

Ilia, Russia - Oct 29, 2013

Kometarz Hostelu:

Thank you very much Ilia for recommendation and kind words :)

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Great hostel in a central spot. It is located 10 minutes walk from everything that is must see in Belgrade. Very tidy. Very friendly stuff - fantastic stuff. Feels like at home. I'm sure I'll go back there. Fantastic.

Mirna, Bosnia and herzegovina - Oct 12, 2013

Kometarz Hostelu:

actually it is very easy to be friendly and to welcome guests like you :)

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
96% 96% 90% 90% 100% 100% 90% 90% 100% 100% 100% 100%

Very nice hostel with friendly people. Since this is really a home, it feels like home. The owners gave us some good tips about where to go in Belgrade and what to eat. They were very flexible. We really enjoyed our stay!

Rebecca, Netherlands - Aug 25, 2013

Kometarz Hostelu:

We really enjoyed having you as our guests!

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Everything was great!:)

Ana, Croatia - Dec 30, 2012

Kometarz Hostelu:

And you were great :)

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
86% 86% 90% 90% 70% 70% 90% 90% 90% 90% 90% 90%

Staff wasn't overly helpfu, knowledgable or interested. Otherwise fine.

Aneeka, New zealand - Dec 30, 2012

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

odličan hostel, uredno i čisto, i super osoblje!

Sara, Croatia - Dec 07, 2012

Kometarz Hostelu:

Hvala na lepim recima. Uvek je zadovoljstvo imati goste poput vas!

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Very chill n peacefull! Perfect for relax!

Anton, Bulgaria - Nov 08, 2012

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
92% 92% 100% 100% 100% 100% 80% 80% 90% 90% 90% 90%

Super.

Marko, Croatia - Sep 24, 2012

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

vrlo ugodan, čist, moderan i veseli hostel...svakako za preporučit!

Vlasta, Croatia - May 01, 2012

Kometarz Hostelu:

Hvala najlepse na pohvalnim recima. To nas motivise da se trudimo da budemo jos bolji!

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
92% 92% 100% 100% 100% 100% 80% 80% 90% 90% 90% 90%

This hostel is awesome! Great price for this kind of accomodation and fun!

Zrinka, Croatia - Jan 11, 2012

Hostels
Tours

Jesteś studentem Erasmusa? Zobacz wyjątkowe oferty! Płać mniej, podróżuj więcej! O tym coś więcej... » Sprawdź ofertę Erasmus! »

Darmowe noclegi w Wenecji

Tak to prawda! To nie jest żadna loteria czy żart! HostelsClub rozdaje darmowe noclegi i weekendy w Wenecji.

Dokonaj rezerwacji na min. 5 nocy, o destynacji zdecyduj sam i dostaniesz voucher na darmowy nocleg dla dwojga w Wenecji!

Jeżeli jesteś już z nami dłużej i masz na swoim koncie min. 5 rezerwacji i (każda na min. 2 noce) - dostaniesz darmowy weekend.

> Więcej na ten temat...

rezerwacje grupowe

Podróżujesz w grupie? Kliknij na listę hosteli, które akceptują rezerwacje grupowe od min.10 osób. Możesz skorzystać z formularza lub skontaktuj się na: groups@hostelsclub.com a my pomożemz w znalezieniu najlepszej oferty dla Ciebie.

> Więcej na ten temat...

Nie przegap naszych ofert!

Podaj swój adres mailowy aby otrzymywać co miesiąc nasz newsletter, upusty, oferty specjalne i konkursy!