Anmäl Dig Nu - My Club My Club ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Sök efter vandrarhem, budgethotell, B&Bs och mer

30,000+ billiga boenden över hela världen

Snabb & lätt bokning med endast 10 % deposition

gruppbokning

Reser ni i en grupp? Klicka på länken nedan för att få en lista av hotel som accepterar reservationer för 10 eller fler gäster.

> fortsätt

my club

Välkommen till My Club! Härifrån kan du hantera ditt konto och dina reservationer. Och du kan dela foton, åsikter, idéer och recensioner med andra resenärer som dig! Din nästa resa startar här!

> Anmäl dig nu

> Login

Aktuella erbjudanden

Ju mer du recenserar, desto mer sparar du

Vi ger dig bokstavligen värde för din åsikt! Betygssätt din vistelse och få direkt 2€ av kredit på ditt medlemskort som du kan använda för dina nästa bokningar!

HostelsClub uppskattar kunder som delar med sig av sin åsikt, och det är därför vi har bestämt oss för att stödja er som delar med sig av sin upplevelse och lämnar en kommentar, med ett värde av 2€ på medlemskortet så att ni kan använda det vid er nästa bokning.

För varje egendom på HostelsClub visar vi opartiska recensioner som lämnats av verkliga kunder. Innan du gör en reservation föreslår vi att du noggrant läser kommentarerna och tittar på de smileys som finns för att exakt se vad bedömningen för varje kategori är. (Renlighet, personal, läge, värde för pengarna, rekommenderat). Detta är det bästa sättet att undivka otrevliga erfarenheter och att vara säker på att du bokar ett vandrarhem som kan leva upp till dina förväntningar!

Det här är en av anledningarna till att vi har beslutat att stödja resenärer som recenserar fastigeterna . När du väl har lagt till din recension, kommer ditt konto att fyllas på med 2€ av virtuell kredit , utan något utgångsdatum, som du kommer att kunna använda vid dina framtida bokningar.

Ta fördel av det här erbjudandet nu ! Ju mer du bedömer, desto mer sparar du... och din feedback kommer att bara värdefull för andra resenärer!

* Notera: erbjudandet ovan gäller bara för kunder som har ett MyClub konto med ett medlemskort, din virtuella kredit kommer att finnas tillgänglig på ditt konto inom 72 timmar från det datum som du gjort recensionen.

Övriga erbjudanden

Bo gratis i Venedig!
Hur du vinner en gratis Övernattning

> se alla erbjudanden