Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Caută hosteluri, hoteluri ieftine, B&B și multe altele

Peste 30.000 de structuri la un preț accesibil în întreaga lume

Rezervări imediate doar cu un depozit de 10%

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

my club

În My Club poți gestiona account-ul și rezervările. Poți chiar să postezi imagini, opinii și să faci schimb de comentarii împreună cu alți călători ca și tine. Următoarea ta vacanță începe aici!

> Înscriete acum

> Login

Promoții

Mai multe recenzii părăsi, cu atât mai mult veți câștiga

Parerea ta este valoros pentru noi să Hostelsclub ... în toate sensurile! Lasă un comentariu și vă vor fi acordate imediat 2 € credit virtual pentru următoarea rezervare!

Hostelsclub îi pasă opiniile clienților săi și a decis să recompenseze pe cei care lasa un comentariu, oferind un credit virtual al 2 € pentru următoarea rezervare.

Toate paginile dedicate la locuințe de Hostelsclub indică întotdeauna comentarii până în prezent de care am fost într-adevăr. Înainte de a face o rezervare recomand sa cititi cu atentie aceste comentarii întotdeauna și la punctul de mouse-ul pe smiley să cunoască votul exact primite pentru fiecare parametru (curățenie, personal, localizare, calitate / pret, individual). În acest fel veți evita surprize neplăcute și va fi sigur de a rezerva o pensiune la așteptările dumneavoastră!

Acesta este, de asemenea, motivul pentru care am decis sa recompenseze pe cei care lasa un comentariu: atunci când introduceți un nou comentariu atribui contul dvs. un credit virtual al 2 € care nu expiră și pot fi cheltuite pe următoarea rezervare pe site-ul.

Profită de această ofertă! Mai multe recenzii părăsi, cu atât mai mult să salvați ... câștigă va câștiga și acolo, de asemenea, rețeaua de călători care vor baza pe opinia ta!

* Notă: promovarea rezervat pentru clientii cu cont myClub și de membru Card; creditul virtuală va fi încărcat în contul dvs. în termen de 72 de ore de la data de revizuire.

Alte promoții

Dormi gratis la veneția!
Cum poŢi cÂŞtiga cazare gratuitĂ În veneŢia

> vizualizează toate promoțiile