Sign Up Now - Min Klubb MIN KLUBB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

Promotions

Ju mer du recenserar, desto mer sparar du

Vi ger dig bokstavligen värde för din åsikt! Betygssätt din vistelse och få direkt 2€ av kredit på ditt medlemskort som du kan använda för dina nästa bokningar!

HostelsClub uppskattar kunder som delar med sig av sin åsikt, och det är därför vi har bestämt oss för att stödja er som delar med sig av sin upplevelse och lämnar en kommentar, med ett värde av 2€ på medlemskortet så att ni kan använda det vid er nästa bokning.

För varje egendom på HostelsClub visar vi opartiska recensioner som lämnats av verkliga kunder. Innan du gör en reservation föreslår vi att du noggrant läser kommentarerna och tittar på de smileys som finns för att exakt se vad bedömningen för varje kategori är. (Renlighet, personal, läge, värde för pengarna, rekommenderat). Detta är det bästa sättet att undivka otrevliga erfarenheter och att vara säker på att du bokar ett vandrarhem som kan leva upp till dina förväntningar!

Det här är en av anledningarna till att vi har beslutat att stödja resenärer som recenserar fastigeterna . När du väl har lagt till din recension, kommer ditt konto att fyllas på med 2€ av virtuell kredit , utan något utgångsdatum, som du kommer att kunna använda vid dina framtida bokningar.

Ta fördel av det här erbjudandet nu ! Ju mer du bedömer, desto mer sparar du... och din feedback kommer att bara värdefull för andra resenärer!

* Notera: erbjudandet ovan gäller bara för kunder som har ett MyClub konto med ett medlemskort, din virtuella kredit kommer att finnas tillgänglig på ditt konto inom 72 timmar från det datum som du gjort recensionen.

Other promotions

Free nights in Venice!
Hvordan vinne et gratis opphold i venezia

> see all promotions