Meld U Nu Aan - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

groepsboeking

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> lees meer

my club

Welkom in My Club! Hier kunt u uw boekingen en account beheren. And you can share photos, opinions, ideas and reviews with other travelers like yourself too! Your next holiday starts here!

> Meld u nu aan

> Login

Promoties

Meer beoordelingen verlaat, hoe meer u verdient

Jouw mening is waardevol voor ons om Hostelsclub ... in alle zintuigen! Post review en je wordt meteen bekroond met 2 € virtuele krediet voor uw volgende reservering!

Hostelsclub geeft om de meningen van haar klanten en heeft besloten om degenen die een beoordeling achter te laten, het geven van een virtuele krediet van 2 € voor uw volgende boeking belonen.

Alle pagina's gewijd aan huisvesting van Hostelsclub altijd geven de beoordelingen tot nu toe van wie we waren echt. Voordat u een reservering te maken raden om altijd aandachtig te lezen deze opmerkingen en om de muis te wijzen op de smiley te weten de exacte stemming ontvangen voor elke parameter (schoonmaken, personeel, locatie, prijs / kwaliteit, Individual). Deze manier voorkomt u vervelende verrassingen en je zal zeker een hostel boeken aan uw verwachtingen!

Dit is ook de reden waarom we hebben besloten om te belonen die een beoordeling achter te laten: als u plaats een nieuwe reactie toekennen van uw account een virtuele krediet van € 2 die niet vervallen en kan worden besteed aan uw volgende reservering op de site.

Maakt gebruik van dit aanbod! Meer beoordelingen verlaat, hoe meer u bespaart ... winsten die je verdient en er ook het netwerk van de reizigers die zal afhangen van uw mening!

* Opmerking: promotie gereserveerd voor cliënten met rekening MijnClub en Membership Card; de virtuele krediet zal binnen 72 uur op uw account worden geüpload vanaf de datum van de beoordeling.

Andere accommodaties

Gratis slapen in Venetië!
Hoe u een gratis verblijf in venetiË kunt winnen

> see all promotions