Sign Up Now - My Club My Club ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Search for hostels, low cost hotels, B&Bs and more

30,000+ affordable accomodations all around the world

Quick & easy booking with only 10% deposit

Promotions

Flere anmeldelser forlader, jo mere du tjener

Din mening er værdifuld for os at HostelsClub ... i alle sanser! Forlade en revision, og du vil straks tildelt 2 € virtuelle kredit til din næste reservation!

HostelsClub bekymrer sig om udtalelser fra sine kunder, og har besluttet at belønne dem, der forlader en bedømmelse, hvilket giver en virtuel kredit på 2 € til din næste bestilling.

Alle de sider dedikeret til opstaldning af HostelsClub altid angiver anmeldelser til dato for, hvem vi var rigtig. Før du foretager en reservation anbefales altid at læse omhyggeligt disse bemærkninger, og at pege med musen på smiley at kende den nøjagtige afstemning modtaget for hver parameter (rengøring, personale, placering, kvalitet / pris, Individual). På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser, og du vil være sikker på at reservere et hostel til dine forventninger!

Det er også derfor, vi har valgt at belønne dem, der forlader en bedømmelse: når du indsætter en ny kommentar tildele din konto en virtuel kredit på 2 €, der ikke udløber, og kan bruges på din næste reservation på sitet.

Tager fordel af dette tilbud! Flere anmeldelser forlader, jo mere sparer du ... avance realiseret du tjener, og der også netværket af rejsende, der vil stole på din mening!

* Bemærk: forfremmelse forbeholdt kunder med konto myClub og medlemskort; den virtuelle kredit vil blive overført til din konto inden for 72 timer fra tidspunktet for revision.

Other promotions

Free nights in Venice!
Hvordan man vinder gratis overnatninger

> see all promotions