Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Търсене на Хостели, икономични Хотели, B&B и други

Над 30.000 структури на достъпни цени по цял свят

Онлайн резервации, бързи и лесни само с 10% депозит

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

my club

За да влезнете въведете моля имейлът с който сте се регистрирали и паролата, която ви е била предоставена в момента на резервацията. По този начин ще влезете в списъка с Вашите резервации, ще можете да прегледате детайли, да ги анулирате, да напишете ваша оценка за Хостели в който сте отсядали.

> Регистрирайте се сега

> Вход

Промоции

Още отзиви напускат, толкова повече ще спечелите

Вашето мнение е ценно за нас, за да Hostelsclub ... във всички сетива! Остави мнение и ще бъдат незабавно спечели 2 € виртуална кредитна за следващата си резервация!

Hostelsclub му пука за мнението на своите клиенти и е решил да възнагради онези, които оставят коментар, като виртуален кредит от 2 € за следващата си резервация.

Всички страници, посветени на жилища на Hostelsclub винаги показват мнения до момента на които бяхме наистина. Преди да направите резервация препоръчваме винаги да прочетете внимателно тези коментари и да посочи с мишката върху усмивката да се знае точното гласуването, получени за всеки параметър (почистване, персонал, местоположение, качество / цена, Individual). По този начин ще се избегнат неприятни изненади и вие ще бъдете сигурни, да резервирате хотел на вашите очаквания!

Това е и причината да реши да възнагради онези, които оставят коментар: когато поставите нов коментар присвоява профила си виртуална кредитна от 2 €, че не изтича и могат да бъдат изразходвани за следващата си резервация на сайта.

Счита се възползват от тази оферта! Още отзиви напускат, толкова повече ще спаси ... печалби вие печелите и там също мрежата от туристи, които ще разчитат на мнението ви!

* Забележка: промоция, запазени за клиенти с акаунт myClub и членска карта; виртуалната кредитът ще бъде качена в профила си в рамките на 72 часа от датата на прегледа.

Други промоции

Безплатни нощувки във Венеция!
КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ БЕЗПЛАТЕН ПРЕСТОЙ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ!?

> Вижте всички промоции