Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Potraži jeftin smještaj, hostele, hotele, B&B i ostalo

Više od 30.000 struktura s jeftinim cijenama diljem svijeta

Brzo i lako rezerviranje uz plaćanje samo 10% depozita

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

my club

Dobrodošli u My Club! Ovdje možete upravljati vašim accountom i vašim rezervacijama. Također možete s putnicima poput vas podijeliti vaše fotografije s putovanja, mišljenja, ideje i recenzije putovanja! Vaše sljedeće putovanje započinje ovdje!

> Registrirajte se sad

> Login

News

Pratite nas i uz Twitter, Facebook i Blog!

Saznajte kako najkvalitetnije i najpovoljnije putovati!

Twitter

Tko ne koristi Tweet u današnje vrijeme??

Twitter je trenutno social network s najvećim rastom. Nadmašio je i Facebook. A kako HostelsClub prati trendove i microblogging fenomene, HostelsClub možete pronaći i na Twitter-u!

Pratite HostelsClub uz Twitter i dobit ćete najnovije vijesti o putovanjima i smještaju s povoljnim cijenama, festivalima koji se održavaju diljem svijeta, novosti vezane uz HostelsClub, kao i jedinstvene i ekskluzivne pogodnosti koji nudimo našim klijentima!

Facebook

HostelsClub nije zaboravio ni na Facebook, a tamo vam želimo pokazati gdje smo sve bili i što pripremamo. Pratite naš HostelsClub Facebook profil kako bi vidjeli fotografije mjesta koje smo posjetili i koja i VI možete posjetiti, sklopite nova prijateljstva ili jednostavno ispunite neki od zabavnih kvizova o putovanjima!

HostelsClub Blog

A osim Twittera i Facebooka, tu je i... HostelsClub Blog!

Pratite naš službeni HostelsClub Blog i saznajte sve o putovanjima i smještaju s povoljnim cijenama... jednostavnije, bookmarkirajte www.hostelsclubblog.com :)

Željeli bismo ćuti priče sa VAŠIH putovanja i avantura. Imate li kakvu interesantnu, zabavnu ili strašnu priču sa svojih putovanja koju biste željeli objaviti i podijeliti ju s ostalim putnicima? Ukoliko je odgovor da, javite nam se ! Tamo vrlo jednostavno možete ostaviti komentare na svaki članak koji objavimo. Vaš feedback nam je važan jer i to je jedan od načina da vas što bolje upoznamo te otkrijemo još neku novu činjenicu o putovanjima u današnje doba!

Vidimo se na Twitter i Blog !