Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 5246742
Choose language
Hostels
Tours
Търсене на Хостели, икономични Хотели, B&B и други

Над 30.000 структури на достъпни цени по цял свят

Онлайн резервации, бързи и лесни само с 10% депозит

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

my club

За да влезнете въведете моля имейлът с който сте се регистрирали и паролата, която ви е била предоставена в момента на резервацията. По този начин ще влезете в списъка с Вашите резервации, ще можете да прегледате детайли, да ги анулирате, да напишете ваша оценка за Хостели в който сте отсядали.

> Регистрирайте се сега

> Вход

News

HostelsClub подаде ръка и на Erasmus студентите!

Erasmus намаления за студенти

Вие сте студент и искате да научите нови езици, да опознаете нови култури, да намерите място за спане? Но за съжалениe сте с ограничен бюджет! В този случай най-подходящото място за вас е да намерите икономичен Хостел.Hostelsclub подкрепя своите студентите и представя Еразмус проект - Хостели в Европа.

Тук Hostelsclub ви подава ръка като ви дава възможност да се насладите на опитът ви в Еразмус , като отседнете в един от нашите Hostelsclub Еразмус хостели и получите специална оферта за вас и вашите приятели!

Предлагаме ви богат избор от Хостели в цяла Европа, където ще получите изгодни отстъпки.

Единственото нещо, което трябва да направите е да резервирате в един от нашите хотели. Възползвайте се от намаленията , които ви предлага Hostelsclub.

И само сега имате уникалният шанс да получите Безплатна Членска Карта - Membership Card. Просто кликнете тук и попълнете формата, за да можем да ви изпратим картата. С Членска карта (Membership Card) вие получавате отстъпка за резервации в хотели, отстъпки в ресторанти, музеи, клубове, и др. Проверете нашият списък с партньори от целият свят и открийте колко е удобно и забавно да се присъедините към нашият клуб.

NEWS

Ваканция с Hostelsclub!
Знаете ли къде ще ходите тази ваканция? Почнахте ли да планувате вашата лятна дестинация?

My Club е новата социална мрежа за тези, които обичат да пътуват!
HostelsClub.com още по-социален с Новата социална мрежа

HostelsClub.com