Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Hotel Giardino Suite and Wellness - Hotel *** din Ancona, Italia

Încărcare hartă...

Hotel Giardino Suite and Wellness Hotel *** din Ancona

Hotel Giardino Suite and Wellness 

Categorie: Hotel ***

Adresa: via Circonvallazione 19 - Numana - Ancona, Italia

CĂUTARE

Descriere

Hotel “Giardino” is located in the “Riviera del Conero”, a natural Park on the Adriatic in the Marche. The hotel was recently totally modernized, both externally and internally. It is surrounded by a beautiful garden which will give your stay a feeling of total serenity and relax.

All the rooms have a TV set, a telephone, air conditioning, a safe for valuables, a connection for a PC (with internet link), a bathroom with a shower and hair-dryer.

Internet point with the possibility of renting a laptop.

The hotel also provides the following services: restaurant, bar located in the lobby, TV room, reading room, meeting room facilities and a terrace with a beautiful view. The swimming pool includes a hydro-massage system. The hotel provides a frequent free mini-bus service to and from its own beach. The price of the hotel includes the use of this private beach.

Bikes are available and can be booked free of charge for short trips during the day.The Hotel has a are fenced-in parking lot .

Check In

de la 12:00 la 11:00

Curfew

Fără stingere

Lockout Camere

Fără lockout

Reception

24/7

Important De Știut

Nu este echipat pentru persoane cu dizabilități
Copiii acceptați. Copiii sunt cazați gratuit (în pat cu părinții) sub 1 ani.
Restricție de vârstă în camere private: fără restricții
Restricție de vârstă în dormitoare: fără restricții
Animale de companie acceptate

Termeni și condiții

Hostelul acceptă următoarele carduri de credit pentru plata la sosire: Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, JCB, Aura, Diners, Debit Cards.
Taxe incluse.

Structura va încasa prețul pentru 1 nopți dacă rezervarea este anulată cu mai puțin de 4 zile înainte de data de sosire.
În caz de neprezentare, structura va încasa suma a 1 nopți de pe cardul de credit al clientului.

Evaluarea clienţilor:
Fără recensiuni recente

 

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!