Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

BnB Villaida - Bed & Breakfast din Catania, Italia

Încărcare hartă...

BnB Villaida Bed & Breakfast din Catania

BnB Villaida 

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: Via Scala n.56 - Catania, Italia

CĂUTARE

Descriere

B&B in wonderfull villas,between Etna and sea (400 km. of visual).B&B is 5 km from Catania,15 km from ACIREALE,2km ACITREZZA,35 km.TAORMINA.Balcony every room,tv,vcr,air conditioned(hotcool),books guide,assistence.Garden,auto-parking inside,solarium.BUS-STOP at 10mt.(bus every 20min.)double and triple rooms,good for family and couples!25 euro each one for all year.

Check In

de la 9:00 la 24:00

Evaluarea clienţilor:
Fără recensiuni recente

 

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

> Parteneri în Catania

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!