Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Fontanskiy - Hostel din Odesa, Ucraina

Încărcare hartă...

Fontanskiy Hostel din Odesa

Fontanskiy 

Categorie: Hostel

Adresa: Fontanskay doroga 18 - Odesa, Ucraina

Reducere de 15% pentru un minim de 15 oaspeți (minim 2 nopți)

CĂUTARE

Descriere

Hostel 'Fontanskiy ' in Odessa - a new hostel and a great place for beach holidays. If you want to learn more about the the city or just to spend the holidays with family or friends, you won’t have a better choice. Convenient location allows access to the city center and to the beach Arcadia in 10 minutes. The hostel is in a quiet area, in the green and we guarantee you a good night's sleep. Arcadia is known for its discos, night life, a variety of activities and shows for all age groups.

At the hostel and is a cozy patio, as well as free guarded parking.

Check In

Check-in 24 ore

Check Out

Până la 12:00

Promoții

Această structură acceptă rezervări pentru grupuri. Utilizează formularul din partea de sus a acestei pagini pentru a verifica disponibilitatea.

Reducere de 15% pentru un minim de 15 oaspeți

Evaluarea clienţilor:
Fără recensiuni recente

 

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

> Parteneri în Odesa

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!