Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

UNO Design Hotel - Hotel * din Odesa, Ucraina

Încărcare hartă...

UNO Design Hotel 

Categorie: Hotel *

Adresa: Rishel'jevs'ka St, 17 - Odesa, Ucraina

CĂUTARE

Descriere

Stylish apartments with free internet and unique décor are offered at this hotel, just a short walk from Odessa’s Pedestrian Area and half a mile from the sandy Black Sea Coast.

Amerikano Apart Hotel offers spacious suites and apartments with a flat-screen TV and fully equipped kitchenette. Slippers and toiletries are provided.

There are many restaurants and bars within walking distance of the Amerikano.

The hotel is centrally located in the city, just a 5-minute walk from sights such as Odessa Opera and Ballet House and the Potemkin Steps.

Odessa Main Train Station is a 15-minute drive away and Odessa Airport is a 40-minute drive away. A free shuttle service is available between 10 am and 5 pm.

Check In

Check-in 24 ore

Check Out

Până la 12:00

Evaluarea clienţilor:
Fără recensiuni recente

 

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

> Parteneri în Odesa

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!