Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Colonial House - Vilă din Quito, Ecuador

Încărcare hartă...

Colonial House Vilă
 din Quito

Colonial House 

Categorie: Vilă

Adresa: Olmedo 432 y León - Quito, Ecuador

CĂUTARE

Descriere

Located in the historical and cultural area of the city. Privileged place for its churches, squares, museums and other important buildings. According to the official police statistics this area has the lowest crime rate (approx. 80% less crime rate than the New Town/Mariscal Foch. The house keeps the original colonial structure as all the colonial houses declared as cultural heritage of the city.

The private room options are: private double bed with bathroom; double beds with shared bathroom; three beds dorms shared bath.

Check In

de la 9:00 la 24:00

Servicii incluse
Acces internetDA
SpălătorieDA
Depozit bagajeDA
TVDA
FrigiderDA
Mic dejunNU
Wi-Fi accessNU
LenjerieNU
ProsoapeNU

Dotări pentru oaspeți
BucătărieDA
ParcareNU

Promoții

Această structură acceptă rezervări pentru grupuri. Utilizează formularul din partea de sus a acestei pagini pentru a verifica disponibilitatea.

Evaluarea clienţilor

86% 86%
curăţenia: 88%
personalul: 92%
poziţia: 78%
value: 86%
recommended: 86%

Colonial House Revizuirievaluat de 5 client/ţi


Citește toate comentariile Colonial House

 

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

> Parteneri în Quito

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!