Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Mozart Hotel - Hotel **** din Odesa, Ucraina

Încărcare hartă...

Mozart Hotel Hotel **** din Odesa

Mozart Hotel 

Categorie: Hotel ****

Adresa: Lanzheronovskaya Str., 13 - Odesa, Ucraina

CĂUTARE

Descriere

French noblemen, invited to Odessa by Duke de Richelieu and Earl Langeron, retinue of Grand Duke Vorontsov, and even a great poet Pushkin stayed here. Travel agency, conference hall, beauty centre, VIP service, visa on arrival, all this and much more You can find in Mozart-Hotel, an acknowledged symbol of style and responsibility. You must feel it yourself. We are glad to offer 40 rooms, including 3 De Luxe Apartments with sauna and Jacuzzi, 3 De Luze rooms with Jacuzzi, 2 Junior Suites, single, double, twin and family rooms.

Check In

de la 9:00 la 24:00

Evaluarea clienţilor:
Fără recensiuni recente

 

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

> Parteneri în Odesa

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!