Regisztrálj Most - My Club MY CLUB ()
Need help? Call us: +39 041 5246742
Choose language

Achieve Hotel Housing - Vendégház itt: New York City, Amerikai Egyesült Államok

A térkép betöltése folyamatban van...

Achieve Hotel Housing Vendégház itt: New York City

Achieve Hotel Housing 

Kategória: Vendégház

Cím: 36 East 126th Street - New York City, Amerikai Egyesült Államok

KERESÉS

Leírás

Amikor a New York City, elérni a vállalati Hotel / Motel / Panzió Ház a lakhatási megoldást, az "vendégház" touch.

Az első üteme ideiglenes lakhatási választás, hogy gondoskodjon a rövid távú bérleti vállalati személyzet vagy szükség ideiglenes lakhatási magát. Elérése Ház vehet a ház "gond" ki a tartózkodás a New York City, így könnyen el lehet rendezni gyorsan és koncentrálj a tartózkodás New Yorkban.

A 2 ágyas privát szoba közös fürdő egy szoba emeletes ággyal. A 4 fős ágyas privát szoba saját fürdővel két queen méretű ággyal.

Fenntartások: A előtörlesztési 50% -a teljes foglalási összeg, illetve a költségek egy éjszakai tartózkodás, amelyik nagyobb, a pénz érdekében / igazolt csekk, közvetlen befizetés, banki átutalás, e-csekkel vagy hitelkártyával megerősíti a foglalást. Balance érkezéskor esedékes.

TÖRLÉSEK: A kaució vissza kell tartani, ha nem vagyunk képesek újra a könyv összes éjszaka.

Amennyiben szükséges a vendégek térni korábbi, mint a távozás, vagy módosíthatja foglalását bármilyen módon, vendég lesz felelős a teljes összeget a tervezett tartózkodás, kivéve, ha képesek vagyunk újra a könyv összes éjszaka.

Azt, hogy a vendégek otthon érezhetik magukat ellátni őket minden lényeges szükséges kényelmes hosszabb tartózkodásra - a háztartási árucikkek, ágynemű és elektronikai ingyenes helyi hívás, alapvető kábel, vezeték nélküli internet kapcsolat és így tovább. Az Ön által kiválasztott vállalati hotel stílusú apartmanok vagy szállodai stílusú szobákat kínál sokkal több hely, hogy szét, mint egy tipikus szállodai szoba, egy sokkal megfizethető áron.

Check In

from 9:00 to 24:00

Curfew

No curfew

Lockout

No lockout

Fontos Tudni

Nem mozgássérültek számára
Children NOT accepted
Privát szobák korhatár : korlátozások nélkül
Alvás korhatár: korlátozások nélkül
Állatok NEM fogadjuk

Terms and conditions

Az ingatlan elfogadja az alábbi hitelkártya-márkákat az egyenleg kifizetéseihez: Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, JCB, Aura, Diners, Debit Cards.
Az ingatlan fenntartja magának a jogot, hogy előzetes engedélyezésének hitelkártyák előzetes, még érkezés.
Adókat tartalmaz.

A letétet elvész, ha nem vagyunk képesek újra könyv minden nights. Should szükséges lenne a vendégek térni korábbi, mint a visszaigazolt indulási időpont, vagy módosíthatja foglalását bármilyen módon, vendég lesz felelős a teljes összeget a tervezett tartózkodás ha nem vagyunk képesek újra könyv minden nights. A előtörlesztés 50% -a teljes foglalási összeg, illetve a költségek egy éjszakai tartózkodás, amelyik nagyobb, a pénz érdekében / igazolt csekk, közvetlen letét, banki átutalás, e-check vagy hitelkártyáját erősítse meg a foglalást. Balance esedékes arrival.

Vendégek értékelése

70% 70%
tisztaság: 70%
staff: 72%
elhelyezkedés: 66%
value: 70%
recommended: 70%

Achieve Hotel Housing Értékelésekeddig 13 vendég értékelte


Read all Achieve Hotel Housing reviews

 

Hostels
Tours

ARE YOU AN INTERNATIONAL STUDENT? Join our exclusive free discount program! Pay less, travel longer and party more! Check out your student deals! Tell me more » Check all Erasmus deals now! »

Aludjon ingyen Velencében!

It's true! No joke, no game, no lottery - HostelsClub is giving away free nights and weekends in Venice.

Book at least 5 nights in any destination, and get a voucher for a free night accommodation for two in Venice!

Or enjoy a free weekend in Venice, as our loyal customer, by making five bookings (at least 2 nights each) with HostelsClub!

> tovább

csoportos foglalás

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> tovább

HostelsClub Partners

Thanks to the Hostelsclub Membership Card, not only you won’t pay the 2€ booking fee anymore, but you will get discounts and special conditions from our partners worldwide! Click on the links below to see the complete list.

> tovább

> Partners in New York City

Don't miss our offers!

Register your email to receive our monthly newsletter with discounts, special offers and competitions!