Z Hostel, Hostal en Makati

5660 Don Pedro Street Barangay Poblacion, Makati, Filipinas

Sobre Z Hostel

Hay numerosos eventos que tienen lugar en este albergue, con un bar / cafetería, sala de juegos y 2 azoteas para mantenerlo ocupado con lo que se adapte a su estado de ánimo. Junto con un personal divertido, informativo y amable, usted puede esperar que su estancia en esta hostelto ser una experiencia verdaderamente memorable.

Situado en una excelente zona de la ciudad de Makati, Z albergue ofrece uno de los alojamientos más cómodos en Makati, este hostle es el más grande y único albergue de lujo en las Filipinas.

Información sobre el alojamiento

CategoríaHostal
Check-indesde 14:00 hasta 0:00
Check-outhasta las 11:00
Toque de quedaSin toque de queda
Bloqueo de la habitaciónNingún lockout
Recepción24/7

Tipos de habitaciones

El albergue cuenta con 30 habitaciones, para un total de 128 camas.
Los huéspedes pueden reservar una habitación privada para mayor privacidad, sigue disfrutando de la atmósfera albergue.
Los dormitorios ofrecen un sueño seguro y relajado, gracias a las nuevas camas, taquillas individuales y luz de noche.

Ubicación y alrededores

A poca distancia de bares, restaurantes, discotecas y centros comerciales. Makati es conocido por su estilo de vida excepcionalmente multicultural y por su reputación como un importante centro de entretenimiento. Se pueden organizar excursiones en la casa del albergue a las atracciones cercanas, así como ayudarle a reservar sus viajes dentro de las 7.107 islas de las Filipinas.

Servicios y facilidades

Todos los domingos, los huéspedes la oportunidad de conocer a los amigos y familiares de Z Hostel en pleno roofdeck del albergue.
Chit Chat sobre hielo cervezas frías y favoritos bbq locales. Algunas veces usted puede incluso conseguir un regalo con artistas locales de interferencia con el arte y la música en vivo! Desaceleraciones comienzan en 16:20 todos los domingos!...

Servicios
Conexión Wi-Fi
Desayunohabitaciones privadas (GRATIS), dormitorios (200.00 PHP por persona, por noche)
Sábanas
Aire acondicionado
Mostrar más...
Amenities
Mostrar más...

Reseñas

Aún no hay opiniones sobre esta propiedad.

Información importante

Política sobre animalesNo se admiten animales
Política sobre niñosNo se admiten niños
Restricción de edad para las habitaciones privadasmínimo 18 años
Restricción de edad para los dormitorios compartidosmínimo 18 años
Política sobre tabacoNo se puede fumar en ninguna habitación, está permitido sólo en áreas específicas.
Acceso con sillas de ruedasNo accesible con sillas de ruedas

Términos y condiciones

Política de cancelaciónCancelación gratuita hasta 24 horas antes de la fecha de llegada. En caso de no show o cancelación tardía se cobrará la primera noche de la estancia.
Condiciones especialesRegler & Regulations:
1. The hostel er kun tilladt at rumme ordentligt registrerede gæster. Til dette formål, er gæster til at præsentere deres gyldigt nationalt id-kort eller pas, eller ethvert andet gyldigt legitimation til den relevante hostel medarbejderen efter anmodning.
2. Settlement af regninger: regninger skal afregnes ved forelæggelse enten ved betaling i kontanter eller gyldigt kreditkort, checks er ikke accepted.
3. Guests er at bruge deres værelser for den aftalte periode. Hvis perioden med boligen ikke er fastsat på forhånd, er gæster til at tjekke ved 12,00 nn på den sidste dag af deres ophold senest, og de er forpligtet til at have forladt værelset ved denne time.
4. Be rådes til at holde værdigenstande i dine personlige rum garderobeskabe (give din egen hængelås), som er placeret på dit værelse. Elektronisk sikkert er til rådighed i receptionen. Hold din dørlås lukket når den ikke i værelset eller når du sover. Vi har en fast vagt i hostel, men han kan ikke se alle værelser på samme tid. Vandrerhjemmet vil ikke på nogen som helst måde, være ansvarlig for tabet af gæstens ejendele eller andre property.
5. In særlige tilfælde kan hostel tilbyder en gæstebolig andet end det, der er blevet arrangeret, hvis den ikke afviger i nogen afgørende måde fra det, der blev fastsat i den bekræftede booking.
6. On grundlag af en bekræftet reservation vandrerhjemmet er at reservere plads til gæsten op til 15:00 kun, medmindre reservationen fastsætter otherwise.
7. The hostel kan tilbyder gæsterne, der beder om at forlænge deres ophold en anden plads til den, hvor de var oprindeligt accommodated.
8. Hostel nøgler skal deponeres i receptionen når gæst forlader lokalerne og på tidspunktet for check ud. Bortkomne nøgler og hostel nøgle bøjler vil være charged.
9. Hazardous varer som gasflasker, komfurer, brændbare brændstoffer, skydevåben; etc i hostel lokaler ved gæster er strengt prohibited.
10. Management rettigheder: De forbeholder sig ledelse den absolutte ret til adgang til enhver person i hostel lokaler og til at anmode enhver gæst til at rømme hans eller hendes værelse på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel og uden at tildele nogen som helst grund. Gæsten er forpligtet til at rømme, når bedt om det. I standard vil ledelsen være berettiget til at fjerne bagage og ejendele af den besøgende fra rummet besat af ham eller hende - med en tre-medlem af udvalget til stede - og lås rummet eller leje værelset til en anden gæst. Dette vil kun ske, hvis den person (er) besætter room (s) forstyrrer freden og / eller sikkerhed fra hotel / personale eller andre hotelgæster såsom men ikke begrænset til:
a. Bringing / bruge ulovlige stoffer og enhver form af våben er strengt forbudt i vandrerhjemmet.
b. Said person kan overtræde gældende love, den offentlige orden eller den offentlige moral under opholdet eller pågældende person har allerede forpligtet sådanne handlinger.
c. Clearly smittet med en smitsom sygdom, og etc.
11. Guests kan ikke flytte møbler, eller forstyrre det elektriske netværk eller andre anlæg i hostel værelser eller på stedet i vandrerhjemmet uden samtykke af vandrerhjemmet ledelse. Hvis nogen fejlfunktion opdages under dit ophold bedes du rapportere dette til modtagelse og vi vil reparere dette så hurtigt som possible.
12. A gæst ikke må bruge sine egne elektriske apparater, som ikke anvendes til gæstens personlige hygiejne og komfort. Du kan bruge elektriske barbermaskiner, hårtørrere eller opladere til bærbare computere, lommelygter etc i din room.
13. The lobby er til rådighed for at modtage besøgende. Værelserne kan ikke bruges af flere personer end oprindeligt reserverede. Besøgende er ikke tilladt inde i lokalet. Korrekt registrering er nødvendig på Security Department, såsom, men ikke begrænset til at fremlægge et gyldigt ID-kort.
14. If gæsten bliver syg eller kommer til skade, kan vandrerhjemmet hjælpe levering af lægehjælp eller i givet fald at sørge for gæsten, der skal tages til hospitalet, alle på gæst expenses.
15. Upon afgår, gæster er forpligtet til at slukke alle vand vandhaner, lys i rummet og dets faciliteter samt aircon og at lukke døren, som de forlader. Hold din dør og vinduer lukket, når aircon er working.
16. Smoking er ikke tilladt i lokalet af sikkerhedsmæssige årsager. Værelserne er udstyret med brand- og røgalarmer for din safety.
17. Washing af tøj er ikke tilladt i lokalet, vaskeservice er tilgængelig i hostel, spørg reception.
18. The brug af WIFI i baren, dit værelse og restaurant område er gratis for kun gæst. Brugen af ​​internettet computer i lobbyen er gratis for gæster, der opholder sig i vandrerhjemmet kun vil blive opkrævet for alle andre i timen med et minimum af én hour.
19. For sikkerhedsmæssige årsager er det ikke hensigtsmæssigt at lade børn under 10 år uden opsyn af en voksen i hostel rum eller andre områder på hostel lokaler. Løb og spiller i bar og restaurant område er ikke allowed.
20. Guests er at observere nattetid fred og ro, dvs. de er ikke at forstyrre de andre gæster indkvarteret i hostel.
21. Unless fastsat ellers på forhånd, er gæster forpligtet til at betale priserne overnatningsmuligheder og andre tjenester, der ydes i overensstemmelse med den gældende prisliste ved ankomsten. Regningen betales ved at være presented.
22. Complaints af gæster og eventuelle forslag til forbedring af vandrerhjemmets aktiviteter bliver budt velkommen af ​​vandrerhjemmet management.
23. Guests er forpligtet til at betale for tab eller beskadigelse af hostel ejendom forårsaget af dem selv, deres venner eller enhver person, for hvem de er responsible.
24. Minors under 18 år, mand eller kvinde, er ikke tilladt at bo på denne hostel uden at være ledsaget af der forældre eller guardians.
25. Guests er forpligtet til at overholde bestemmelserne i disse Husregler . I tilfælde af at en gæst er i strid med disse regler, har hotellet ret til at afvise aftalen om levering af indkvartering før den aftalte periode er udløbet.false
Métodos de pago aceptadosA la llegada se puede pagar con las siguientes tarjetas de crédito: Visa, Mastercard, American Express, JCB, Diners, Debit Cards
Pago anticipadoEl importe de la primera noche será cargado antes de la llegada, de lo contrario la reserva no estará garantizada y se perderá el depósito. El importe cobrado no es reembolsable
Pre-autorizaciónEl hostal se reserva el derecho de pre-autorizar las tarjetas de crédito antes de la llegada
TasasImpuestos incluidos
Otros costesA security deposit of PHP 500 or guest passport for each person will be collected upon check-in in case of loss & or damages in the room and is refundable upon check-out, excluding other charges.