Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Sandakan pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Sandakan cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Sandakan, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Pensiuni > hosteluri Malaezia > hosteluri Sandakan

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Sandakan hosteluri pentru tineri pensiuni   Sandakan mic dejun b&b's

sortează după:   Sandakan pensiuni disponibilitate   Sandakan cele mai bune hosteluri evaluare   Sandakan hosteluri ieftine preţ

Rose Guesthouse Vilă
 din Sandakan

Rose Guesthouse

Categorie: Vilă

Adresa: 3rd Avenue, Block 20, Lot 1A&B, 1st floor - Sandakan, Malaezia

Rose Guesthouse is a place in Sandakan where you can relax and enjoy while you are away from home and feel the homely style, lively atmosphere. It is a meeting point for new travelers friends from all over the world and share your travel experiences. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Sandakan Backpacker Bed & Breakfast din Sandakan

Sandakan Backpacker

Categorie: Bed & Breakfast

Adresa: 1st Floor, Lot 108, Block HS-11, Sandakan Harbour Square - Sandakan, Malaezia

Sandakan Backpacker is located in the heart of Sandakan city Sabah, it offers clean air conditioning rooms in an excellent location, right on the the WATERFRONT at Harbour Square. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Nature Lodge Kinabatangan Hostel din Sandakan

Nature Lodge Kinabatangan

Categorie: Hostel

Adresa: Kampung Bilit - Sandakan, Malaezia

Nature Lodge Kinabatangan (NLK) is located within Kampung Bilit, a village along Kinabatangan river and takes its name from the white trunked-kabilit ... (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Sandakan cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Sandakan și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Sandakan și în Malaezia HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!