Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 5246742
Choose language

Găsește Hosteluri gay-friendly în Varşovia, Polonia și rezervă online!

Găsește cel mai bun Hosteluri gay-friendly in Varşovia, Polonia folosind formularul din stânga, sau mergi la lista cu Hosteluri gay-friendly de mai jos. Dacă folosești harta sau linkurile de mai jos, vei putea alege cel mai apropiat hostel de un anumit punct de interes.

Pensiuni > hosteluri Polonia > hosteluri Varşovia > Hosteluri gay-friendly

Încărcare hartă...

sortează după:   Varşovia pensiuni disponibilitate   Varşovia cele mai bune hosteluri evaluare   Varşovia hosteluri ieftine preţ

Jazpl Hostel din Varşovia

Jazpl

Categorie: Hostel

Adresa: ul.Mickiewicza 32A/8 - Varşovia, Polonia

Welcome to Jaz Hostel the newly opened quiet hostel in a convenient location on the Plac Wilsona in Warsaw - the capital of Poland. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

 

PROMOȚII

Hosteluri Erasmus

  > Toate hostelurile din Varşovia

EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!